Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Final Fantasy XIV

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Przeglądając forum nie znalazłem żadnego tematu dotyczącego tej gry i chciałbym się Was zapytać co o niej sądzicie. Gram w nią już dobre kilka miesięcy i śmiało mogę powiedzieć, że to najlepszy jak dotąd MMORPG w jakie grałem od czasów L2. Osobiście zatrzymało mnie na bardzo długo i gra aktualnie jest mega popularna ale niestety nie w Polsce. Gra jest P2P ale moim zdaniem warto jest wydać te 40 zł miesięcznie i dostać w zamian solidny, często update'owany produkt. Oczywiście jest trial 14-dniowy do 20 lvla jakby chciał ktoś przetestować. 

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Szczerze  . . .  Sam jestem Polakiem , jednak . . . Zachowanie większości Polaków w grach multiplayer jest karygodne . Sam nie grałem w Final Fantazy XIV , jednak nie dziwię się dlaczego tak cię wciągnęło :) . Abonament i język . . . To jedyna bariera przed armią " dzieci " , która właśnie tego typu f2p rozkłada na części pierwsze  ^^^ Gry f2p po pewnym czasie zamieniają się na p2w i odchodzi wieli graczy  . 

Opublikowano

Szczerze  . . .  Sam jestem Polakiem , jednak . . . Zachowanie większości Polaków w grach multiplayer jest karygodne . Sam nie grałem w Final Fantazy XIV , jednak nie dziwię się dlaczego tak cię wciągnęło :) . Abonament i język . . . To jedyna bariera przed armią " dzieci " , która właśnie tego typu f2p rozkłada na części pierwsze  ^^^ Gry f2p po pewnym czasie zamieniają się na p2w i odchodzi wieli graczy  . 

ale że co k***a

Gra miodna, wbiłem capa, porajdowałem na dodatku i przerzuciłem się teraz na ToSa.

Opublikowano

Nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi!

FFXIV uwielbiam choć od jakiegoś czasu sam nie gram, gra jest dosyć popularna wśród prawdziwych(?), ogarniętych(?), wieloletnich(?) graczy (z Polski) MMO na tym forum tu takich z świecą szukać. Bardzo podoba mi się Lore gry, przez które przechodzi się z wielką przyjemnością jednak moim zdaniem GW2 pod tym względem prezentuje się o wiele lepiej, system walki może niektórym nie odpowiada jednak ja uważam, że GCD (jego długość) to nawet fajne rozwiązanie ze względu na to, że jeden błąd może nas kosztować przegraną. Każdemu grę bardzo polecam, sam nie gram ponieważ skupiam się teraz na MS2 jednak FFXIV to TOP3 MMO na rynku.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...