Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody Sezon 5 - chat restrict & ranked restrict

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także wszystkie informacje że ludzie którzy od 5,18 dostali ban ranked albo chat restrict są nic nie warte ;-)

Wystarczy przed koncem sezonu je zbic i wszyscy są szczęsliwi - no chyba że dostaliscie bana na 7 dni to peszek ^^

Temat czysto informacyjny bo dostałem chat restrict na 10 gier i chcialem się dowiedziec czy mi nagrody utna czy jednak zostana :)

Hej! Wydaje mi się, że przed chwilą - pozwolę sobie skopiować tę wiadomość w tym zgłoszeniu. Ostatnio ogłosiliśmy, że gracze, którzy wykazują duży poziom toksyczności w grach, nie będą otrzymywać nagród rankingowych. Konto zostanie uznane za niekwalifikujące się do otrzymywania nagród, jeżeli spełnia choć jeden z poniższych warunków: – Konto jest objęte ograniczeniami korzystania z czatu lub dostępu do gier rankingowych na zakończenie sezonu. – Konto zostało zawieszone na 7 lub więcej dni w okresie 3 miesięcy przed zakończeniem sezonu. – Konto zostało zawieszone za podbijanie MMR lub korzystanie z nielegalnych programów zewnętrznych. Wyłącznie kary nałożone w obecnym sezonie 2015 spowodują, że konto nie będzie się kwalifikowało do otrzymywania nagród rankingowych. Jeżeli otrzymałeś karę wcześniej w tym sezonie, zachęcam Cię do poprawy zachowania. Wyciszaj irytujących graczy i zgłaszaj ich zachowanie po zakończeniu rozgrywki.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­Pojawił się taki temat na forum i chyba każdy ogarnia.

btw, dla tych co nie wiedzą dobre info :D

@xOstateczny - gdzie ten temat?

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

Chyba go już nie ma - mój błąd.

Z tego co wiem, teraz chyba już się bana nie dostaje za flame czy coś...

10 chat restrict 30  75 7 dni bana 14 dni perm

giphy.gif

Opublikowano

Jak ktoś jest wystarczająco mocno toxic, i zgłosi go parę osób podczas jednej gry (toxic full) to insta perm leci. Toż to pamiętam była akcja u Nervariena zreportował jak się okazało swojego widza (enemy) za toxic i widz (sub) wbił na streama się skarżył, że perma dostał a żadnych kar nie miał xD.

Teraz nawet jak kogoś zgłosimy i dostanie on bana/restricty to przychodzi nam wiadomość, że ktoś dzięki nam został ukarany.

Opublikowano

odkopie sobie

a osoba ktora ma wydluzone q? nie miala chat resrictow, banow itp, dosanie nagrode? nie chce mi sie juz tego zbijac

n0m, riot rozumie że nie masz 100% kontori nad hardware i wybacza Ci

Opublikowano

n0m, riot rozumie że nie masz 100% kontori nad hardware i wybacza Ci

nie mam kontroli nad nowotworem swoich teamm8, wiec sie z nimi nie mecze i wychodze z takich gier

dzieki za odpowiedz, czyli nie musze zbijac tego

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...