Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek formy

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z gra nie wiem czy jest to spowodowane przez sprzęt czy to moja wina #mianowicie tydzien temu robilem po 70-80 pt na supremy lecialem małymi kroczkami po globala a dzisiaj nie moge zabic nawet mge, zamykam w kazdym meczu przez 3 dni przegralem 20 meczy spadlem 2 rangi.

Co moglo sie stac? Nie mam pojecia co robie nie tak. Gram jak zawsze gralem, z dnia na dzien jest coraz gorzej. Co zrobic? Jakies metody na sprawdzenie sprzetu? 

Opublikowano

To podejście ludzi w tych czasach do csa : / "o nie nie idzie mi :/ mam 0/20 sprawdzmy sprzet  -.- hmm i5 o kurde trzeba wymienic na i7 bo sie grac nie da to dlatego stracilem forme".Idz graj deathmathe a to ze przegrywasz i nie mozesz zabic kalaszka to znaczy ze ten kalach lepiej gra od ciebie 

Opublikowano

20 meczy pod rzad ? ja rozumem ze moze smurf moze trenuje ale kolega z którym gralem od poczatku i wiem jak gra ma szybszego aima odemnie

gosc nawet po 200meczach nie nauczyl sie ze trzeba kupic kevlar jak juz kupi to bez hełmu 

pozatym gra sama awp. Wczesniej nie bylo mozliwosci abym z nim przegral dzis nawet nie daje rady na niego nacelowac.

i to nie po dłuzszym czasie ale przez tydzien

Opublikowano

Ja mam pewien "sposób" na forme :D

Może sposób wyda wam się głupi, ale u mnie działa idealnie.

Np. jeśli mi faktycznie nie idzie i jakoś z dmu na dm to się nie poprawia, zmieniam sobie z lewej ręki na prawą lub na odwórt :P

Jakimś cudem czuje od razu poprawe, nie wiem czy tylko ja tak mam.

Spróbuj tego sposobu i daj znać....

Opublikowano

Zmień nastawienie do gry bo jak narazie to dowiedzieliśmy się że grasz dla rangi.. " Graj by stać się lepszym - no dobra rozumiem nacisk ze strony społeczności na rangi - ale poco na to patrzeć? Co Ci da te kilka innych pixeli? Ranga nie gra. 

A co do formy? Jeśli gra Ci się niewygodnie to spróbuj pozmieniać sobie może ustawienia - nie wiem rozdziałkę, celownik­.  Albo po prostu daj sobie spokój na tydzień czy dwa - a potem graj z całym teamem, ale jak chcesz znaleśc sobie team to szukaj takiego z któym będziesz się integrował, grał w inne gry - pozwoli wam to na lepsze poznanie się a wtedy gra stanie się dla Ciebie o wiele przyjemniejsza.

Spróbuj. :D

55aR3G.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...