Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka kurtka na zimę?

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W decathlonie są fajne kurtki, i nadają się na zime/wiosne/jesień. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wstydził bym się wyjść w czymś takim ;/

@Xoni ta którą podałeś jest w miarę ok(czarna albo beż), imo w tej cenie można jednak znaleźć coś ładniejszego.

Jak lubisz zimno to brałbym coś z hazela ;)

Opublikowano

Wstydził bym się wyjść w czymś takim ;/

@Xoni ta którą podałeś jest w miarę ok(czarna albo beż), imo w tej cenie można jednak znaleźć coś ładniejszego.

Jak lubisz zimno to brałbym coś z hazela ;)

Potrzebuję jakiejś pasujacej do joggerow camo, ta m65 ogólnie jest wojsowka i myślę, że może się fajnie zgrać.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Siema, szukam jakieś sztos kurtki na zimę. Myślałem nad tym:

http://allegro.pl/nowosc-kurtka-m65-giant-3w1-sysem-hydro-brandit-m-i5632482957.html#imglayer

Podobno ciepła i ogólnie po odpieciu podpinki miałbym na wiosnę i jesień.

Noszę głównie joggery camo, cena kurtki do maks. 350 + kw.

Surplus to jest s**t,jak juz myślisz nad kurtka w stylu m65 to tylko kurtka z kontraktu,alpha itd.Mialem bojówki z tej firmy po 2 tyg do wyebania...Niestety jezeli myślisz juz nad m65 z kontraktu to 800 stówek minimum.
Opublikowano

Surplus to jest s**t,jak juz myślisz nad kurtka w stylu m65 to tylko kurtka z kontraktu,alpha itd.Mialem bojówki z tej firmy po 2 tyg do wyebania...Niestety jezeli myślisz juz nad m65 z kontraktu to 800 stówek minimum.

80.000 PLN ŁO MATKO, GDZIE TAKIE KURTKI ZNAJDĘ.

hm lub zara - jakościowo są mega, wygląd to już kwestia gustu.

Opublikowano

Ja polecam coś z firmy 4F albo Nike kupić.

4F ma dobre produkty, sama mam kurtkę jesienno-wiosenną z tej firmy i jakbym się uparła to bym i w zimę w niej mogła chodzić. Nie przepuszcza wiatru oraz izoluje od zimna. :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...