Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany - Pomocnik Technika

Al0n3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, miałem styczność z tą firmą i projektem. Ludzie z "górnej pułki". ;)

Pozdrawiam

- xTermy -

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

To jest jakaś dziecinada. Sam styl pisania wskazuje na wczesne gimnazjum. Dodatkowo te błędy ortograficzne na stronie i brak jakiejkolwiek interpunkcji. Ja bym się w to nie pchał.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

To jest jakaś dziecinada. Sam styl pisania wskazuje na wczesne gimnazjum. Dodatkowo te błędy ortograficzne na stronie i brak jakiejkolwiek interpunkcji. Ja bym się w to nie pchał.

Po pierwsze jak możesz sądzić że dziecinada - jeśli chcesz coś udowodnić to zapraszam na TeamSpeak z chęcią porozmawiam na ten temat.

Po drugie nie jestem tak wyuczony jak ty Językiem Polskim z powodu tego że od 13 lat siedze za Granicą w Angli.

zawsze można napisać po Angielsku - ale zapewne takie osoby jak ty nie będą miały pojęcia co to by znaczyło

a po trzecie , takie komentarze możesz sobie wystawiać kolegą.

Dziękuje Bardzo

i Następnym razem jak będziesz osądzał to najpierw sprawdz siebie:

bo z tego co wykazuje twój profil to zostawiam bez komentarza:

z34ll6.jpg

Opublikowano

Mi to wyglada na fake a nie firme.

Każdy ma swoją opinie, tylko jak byś zauważył tutaj nie chodzi o 'Firme' Tylko o poszukiwanie 'Pomocnika dla technika , który już nie ma tyle czasu co miał wcześniej' 

Szczerze to nie wiem co byście chcieli widzieć/wiedzieć aby wasze pozory was nie myliły.

Firma - firmą - ale wszystko jest zakupione już , Grafika,Strona,Forum,Maszyny VPS + Dedyk.

Więc chyba jest coś w tym , na marne PLN'y nie są wydawane .

Nie pytamy sie Ludzi o ich Dane lub Dokumenty , poprostu jest nam potrzebny Pomocnik technika na stałe miejsce w Drużynie

Dziękuje Bardzo

Opublikowano

Każdy ma swoją opinie, tylko jak byś zauważył tutaj nie chodzi o 'Firme' Tylko o poszukiwanie 'Pomocnika dla technika , który już nie ma tyle czasu co miał wcześniej' 

Szczerze to nie wiem co byście chcieli widzieć/wiedzieć aby wasze pozory was nie myliły.

Firma - firmą - ale wszystko jest zakupione już , Grafika,Strona,Forum,Maszyny VPS + Dedyk.

Więc chyba jest coś w tym , na marne PLN'y nie są wydawane .

Nie pytamy sie Ludzi o ich Dane lub Dokumenty , poprostu jest nam potrzebny Pomocnik technika na stałe miejsce w Drużynie

Dziękuje Bardzo

A mozna prosic o dane tej twojej niby firmy?

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

A mozna prosic o dane tej twojej niby firmy?

Po #1 , kto powiedział że to jest moja Firma ?? I owszem wstawiłem Temat o tym , ale nigdzie nie napisałem że ta Firma należy do mnie. I nawet nie wiem po co ci takie dane  ;)  

** Jak pisałem , Wszystko zostało zakupione.. 

Po #2 jak już pisałem tutaj nie chodzi o Firme !! , tutaj chodzi o Osobe która będzie wstanie pomóc Technikowi na rozwój Serwera. Ale jeśli to ludzi enei rozumieją i będa sie 'Spinać' to przepraszam za nich.

Ostatnia rzecz ' Klauzula Poufności ' mnie obejmuje więc jeśli chcesz kontynuować dalej ten temat o 'Firmie' to zgłoś sie do Głownego Właściciela. Kontakt znajdziesz na Stronie.

Opublikowano

Ci co sie bedą zgłaszać do nas , dowiedzą sie kto kim jest i czym sie zajmuje.

Więcej informacji nie potrzebuje wam udostępniać.

Po to jest dodany Kontakt aby sie dowiedzieć więcej , a nie zaśmiecać Tematu pytaniami od ludzi którzy nawet nie są zainteresowani a nabijają sobie Posty.  :)  :(

i Dziękuje wszystkim tym co sie zgłosili.

Opublikowano

Dziękujemy Wszystkim Zgłaszającym sie !! , 

Ale temat już można zamknąć . 

Pomocnik Został już wybrany i się już dogadaliśmy.

## można zamykac temat ##

Dziękuje Bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...