Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem w CS'ie

Rebcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem z mikrofonem w csie (juz jakis czas temu o to pytalem ale nikt mi nie pomógł :(( ).

Otóż kiedy rozmawiam z kims na tsie czy skypie oraz nagrywam dzwiek wszystko jest okey- slychac mnie wyraznie i bez szumów.

Ale kiedy chce powiedziec cos przez komunikator w grze to moj głos charczy i jest bardzo niski ( ogólnie brzmie jak jakis ork czy inny potwor i nikt nie jest w stanie zrozumiec co mowie :P )

Jeden z moich kolegow ma dokładnie ten sam problem.

Probowałem juz chyba wszystkiego: update sterowników, ustawienia mikro w grze, steamie jak i systemie, reinstal gry, wyszukiwanie problemów przez windowsa.

To co wymieniłem niestety nic nie daje.

Fajnie jak by mi ktos wyjasnil co sie stało bo dobrze wiecie jak bardzo komunikacja w cs jest potrzebna...

I jeśli to możliwe prosiłbym jakiegos admina o przypiecie mojego tematu ponieważ bardzo mi zalezy aby to naprawic.

NU94p9A.gif

Opublikowano

Możliwe, że to wina kodeków. Spróbuj wpisać tą komendę w grze: sv_voicecodec vaudio_celt

Niestety to też nie działa :( :( :(

Ma ktoś inne pomysły? 

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...