Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M41 Wallker Bulldog

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wam ! :D
Jestem od 2 dni posiadaczką oto tego tanka (Nazwa w tytule tematu) i mam pytanie - Czy jest jakiś poradnik jak grać tym czołgiem na stoku ? :D. Powiem tak T37 mi się grało wspaniale praktycznie co bitwę na Topce i statystyki w gorę :v

Druga kwestia czy będą jakieś paczki T34 + Konto premium 7/30dni za 11-11,5k golda czy coś takiego do max 12k ? :D. Bo sprzedałam JgTigera 8.8cm i zostawiłam sobie IS-6, a lubie hajs wydawać :v.

Opublikowano

M41 trzeba wymęczyć się do wymaksowania i grać tylko na magazynku. Ten czołg to prawdziwa kosa i maszynka do robienia WN8.

T34 bardzo nie polecam, wątpię że pojawi się na niego tego typu promocja. Zazwyczaj w takich paczkach są lolki unikatowe.

Opublikowano

Bo sprzedałam JgTigera 8.8cm i zostawiłam sobie IS-6, a lubie hajs wydawać :v.

Ja ten czołg sprzedałem dwa razy i jestem dumny z siebie. B) 

Na stocku to nie bawiłbym się w aktywne spotowanie, bo to nie wyjdzie. Możesz gdzieś z tyłu stać i starać się robić dmg lub świecić pasywanie w jakimś krzaczku.

Opublikowano

Ja ten czołg sprzedałem dwa razy i jestem dumny z siebie. B) 

Na stocku to nie bawiłbym się w aktywne spotowanie, bo to nie wyjdzie. Możesz gdzieś z tyłu stać i starać się robić dmg lub świecić pasywanie w jakimś krzaczku.

A ja czekam bo ma buffa dostać :D

Zrób silnik, pena (175?) na stocku daje rade, chyba, że jeszcze jedno działo z niższą peną jest. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja mam to działko z 175 peny i 150 uszkodzeń, ale jeszcze nie magazynek, radio, wieża i silnik zbadane :)

No zastanawiam sie czy sens kupować T34 jest, czy co zrobić za 12 tyś golda :P. Bo został mi IS-6 :v

Opublikowano

Ja mam to działko z 175 peny i 150 uszkodzeń, ale jeszcze nie magazynek, radio, wieża i silnik zbadane :)

No zastanawiam sie czy sens kupować T34 jest, czy co zrobić za 12 tyś golda :P. Bo został mi IS-6 :v

T34 to s**t, podobnie jak Jagoda czy lew. CDC lub T-54 better. Jak wymaksujesz Bulldoga graj na magazynku, wtedy jest kosa. 

Opublikowano

T34 to s**t, podobnie jak Jagoda czy lew. CDC lub T-54 better. Jak wymaksujesz Bulldoga graj na magazynku, wtedy jest kosa. 

A co powiecie na T49 z działkiem 152mm ?

Opublikowano

Raz wejdzie za 900, trzy razy za 300, dziesięć razy nie trafisz. Mocno niecelne działo, rzadko wejdzie za full dmg. Mobilność gorsza od bulldoga.

Opublikowano

Raz wejdzie za 900, trzy razy za 300, dziesięć razy nie trafisz. Mocno niecelne działo, rzadko wejdzie za full dmg. Mobilność gorsza od bulldoga.

Ale ogólnie da się nim grać, jako czołgiem dla Funy ? Zarobić to chyba nie bardzo ? A z tego co wiem można łatwo dość zrobić T57 :)

Opublikowano

Fun... Imo nie, wystrzelisz 8 pocisków w tym z 4 z dmg, w tym max. 1 z sensownym dmg. Ten czołg moim zdaniem nie sprawia zbyt dużo przyjemności. 

Xt do zarobku? T57? Bzdura.

Opublikowano

Fun... Imo nie, wystrzelisz 8 pocisków w tym z 4 z dmg, w tym max. 1 z sensownym dmg. Ten czołg moim zdaniem nie sprawia zbyt dużo przyjemności. 

Xt do zarobku? T57? Bzdura.

Napisałam, że tą drogą można dojść łatwo zrobić T57, a nie zarobić :P.

Dziękuję za odpowiedzi, w razie czego będę tutaj pisała jeszcze. :)

Opublikowano

Ach, mój błąd :D

Linia jest ok, 9t bardzo dobry, nie grałem nigdy, ale z doświadczenia na polu bitwy i opinii innych graczy mogę sądzić, że to dobry czołg. Jakaś mobilność jest, pancerz zdarzy się odbić, bardzo fajne działko. Taki wstęp do T57.

Opublikowano

Stockowy Bulldog - campa z tyłu i punktuj. Bo aktywnie nie pospotujesz.

T49 ? Mega fun z gry, tylko trzeba sobie obrać dobrą strategię i na polu walki szukać odpowiednich dla siebie czołgów. Warto nim przyjąć jedną, czy 2 pestki jeżeli masz pewność że wroga zabijesz (np. pełny 13 90 którego pięknie się oneshotuje).

T34 - Przyjemny czołg, pancerz kadłuba potrafi zaskoczyć. Sporo pomidorów ma z nim problem, bez większych problemów daje radę na X t i świetnie zarabia. Rozegrałem nim jakieś 900 bitew i nie zawahałbym się kupić go drugi raz.

Opublikowano

T49 to drugie KV-2 tylko, że bardzooooo mobilne. Frajdę daje ogromną z grania i strzały w bok wieży FCM'a wchodzi za minimum 1000. #potwierdzoneinfo B)  
T54E1 to świetny czołg tylko jedynie co mu brakuje to penetracji na AP'kach, więc trzeba radzić sobie złotkiem.

Opublikowano

T49,dobrze sprawuje się na inne lekkie czołgi,a jak walnie to taki lekki czołg jest biedny o ile trafisz :) T49 właśnie lece w ten czołg mam bulldoga niedługo będzie wymaxowany i magazynek naprawdę ma swoją moc :),a t49 to taka zabawka coś jak KV-2 tylko że zwinniejsza i szybsza jeśli ogarniasz kv-2 to i ogarniesz t49 odnośnie lufki  :).

Ps. Nie słuchaj dosłownie opiń ludzi,trzeba samemu coś spróbować aby ocenić,to tak jak kilka osób powie ci że kijowy tank a jedna powie że rewelacyjny trzeba potrafić grać :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

T49,dobrze sprawuje się na inne lekkie czołgi,a jak walnie to taki lekki czołg jest biedny o ile trafisz :) T49 właśnie lece w ten czołg mam bulldoga niedługo będzie wymaxowany i magazynek naprawdę ma swoją moc :),a t49 to taka zabawka coś jak KV-2 tylko że zwinniejsza i szybsza jeśli ogarniasz kv-2 to i ogarniesz t49 odnośnie lufki  :).

Ps. Nie słuchaj dosłownie opiń ludzi,trzeba samemu coś spróbować aby ocenić,to tak jak kilka osób powie ci że kijowy tank a jedna powie że rewelacyjny trzeba potrafić grać :).

T49 nie nadaje się do spotowania, więc nie sprawuje się dobrze jak inne LT.

Opublikowano

T49 nie nadaje się do spotowania, więc nie sprawuje się dobrze jak inne LT.

Dokładnie tak, T49 ustawiasz się w krzaczku i czekasz. Ewentualnie wyjeżdżasz na lighta, gdy masz pewność że go zniszczysz. Przyjmujesz max pestkę i oneshotujesz.

Opublikowano

Dokładnie tak, T49 ustawiasz się w krzaczku i czekasz. Ewentualnie wyjeżdżasz na lighta, gdy masz pewność że go zniszczysz. Przyjmujesz max pestkę i oneshotujesz.

Jak nie trafisz to pewny zgon także T49 to chyba najgorszy LT. :v

Opublikowano

Jak nie trafisz to pewny zgon także T49 to chyba najgorszy LT. :v

Jeżeli chodzi o jego rolę na polu bitwy to można śmiało powiedzieć, że najgorszy. Jednakże można nim na prawdę dużo ugrać, działo jest mega kapryśne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...