Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

norbikru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Szukam osoby, która jest wstanie mi wytłumaczyć po kolei jak stworzyć swój własny jackpot csgo. Nie chcę pomocy tylko porady, od czego zacząć i gdzie tego szukać,  licze na wasze odpowiedi  :D

Opublikowano

­Chodzi Ci jak zrobić taką stronę i gdzie szukać tych " skryptów " ?  Powodzenia bo raczej nie znajdziesz tego na necie.

Skrypty już mam i stronę też tylko co dalej :D

Opublikowano

Skrypty już mam i stronę też tylko co dalej :D

Zrób te boty - chyba że masz już wszystko skonfigurowane, zrób dosyć ładny design strony by ta przyciągała nieco osób, dodaj może jakieś bonusy - np. jeśli masz w nicku nazwę strony np. ShitPot.Ru to dostają dodatkowy bonus - % x 0,02 albo że jak wbiją dzisiaj do puli skinami wartymi ponad 20 euro to biorą udział w losowaniu np. AWP Asiimov FN i wtedy bd. miał więcej osób.

Dodatkowo pamiętaj by zabierać 3 % od każdego jackpota = jeśli chcesz mieć z tego korzyści.

­

55aR3G.png

Opublikowano

Zrób te boty - chyba że masz już wszystko skonfigurowane, zrób dosyć ładny design strony by ta przyciągała nieco osób, dodaj może jakieś bonusy - np. jeśli masz w nicku nazwę strony np. ShitPot.Ru to dostają dodatkowy bonus - % x 0,02 albo że jak wbiją dzisiaj do puli skinami wartymi ponad 20 euro to biorą udział w losowaniu np. AWP Asiimov FN i wtedy bd. miał więcej osób.

Dodatkowo pamiętaj by zabierać 3 % od każdego jackpota = jeśli chcesz mieć z tego korzyści.

­

w tym języku iwem jak i co, ale nie wiem jak to wszystko zaprogramowac i zrobic. Mam nauczyciela informatyki chętnego do pomocy ale jak mu wytłumaczyc o co w tym chodzi :D

Opublikowano

Wiesz, ziomuś zrobienie jackpota, to już nie tyle co pomoc tylko, bardziej praca, która zabierze mu paredziesiąt (może ponad 100) godzin :v Nie wiem, czy będzie już wtedy taki chętny. Jeśli masz ruski skrypty, to nie wróżę Ci powodzenia. Jackpota, może ruszy, ale ze względu na bugi, oraz pewne rzeczy dzięki którym może ktoś ustanowić się zwycięzcą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...