Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje lub za co odpowiada plugin xCrHalloween?

yac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xCr to pewnie skrót od xCrafters, a więc jest to ich autorski plugin, i nikt kto nie jest programistą i nie widział jego kodu, nie powie Ci co on robi.

Radzę usunąć paczkę którą pobrałeś, żeby mieć "super autorskie pluginy na zajebistym serwerze z frakcjami jakiego jeszcze nie było", bo pewnie wszystkie pluginy mają backdoora.

Pomocnik
Opublikowano

Heh nie zrobilem ani nie pobrałem zadnej paczki -.-

Tylko sie zapytalem do czego służy. Te plg. Są od wyciek z xcrafters ;)

Opublikowano

Siema, nie udało mi się zbytnio doczytać o co w tym pluginie chodzi ale rozczytałem że jest to plugin który odpowiada za generator mapy lub moby. Jak sama nazwa wskazuje halloween no to moby lub mapa. Ale napewno nie jest to żadna komenda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chcesz jakis plugin na halloween ??

masz tutaj nazwe bez linka wpisz w google:

FlyingHalloweenHead

latajace glowy po serwerze rowniez

mozesz dodac drop przez skrypta

np bys ustawil ze ta glowa ma 500 hp

I z niej by dropily jakies halloweenowe itemki

lub co chcesz ;)

Opublikowano

Jak sama nazwa mowi: xCrHalloween, plugin ten służy jako dodatek do swiat halloweenowych (respi nietoprze) obok rożnych graczy co jakis czas i pisze: "cykierek, albo psikus", a administracja (osoby z op) otrzymuja wiadomosc na jakich koordach zostały zrespione nietoprzezei to cała filozofja, jak dla mnie plugin niepotrzebny. (Chyba, ze ja cos w kodzie źle zrozumiałem xD)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Kaczkorek1337 ma rację. Plugin był u nas przez kilka edycji, potem przestaliśmy go używać. Odpowiadał za spawnowanie nietoperzy, co miało dać halloween'owy klimat.
Używaj ich jak chcesz, tak jak pisałem, był to plugin używany na pierwszych edycjach, a XCrafters i tak już upadło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...