Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] Ktoś ma może chwile czasu by mi zrobić program

klipbun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

ktoś ma chwile czasu i może mi zrobi program w visual *** i najlepiej prześle mi linka do pobrania programu lub całego folderu z plikami żebym mógł se edytować lub się po uczyć z tego kodu.

Jaki program:

program ten to po prostu ma być gra karciana o nazwie: PAN , takie coś jak tu: 

www.kurnik.pl/pan/

gra w pana to łatwa gra w której wygrywa osoba która się pozbędzie wszystkich kart i zaczyna ten kto ma 9 serce (i jak ma to musi ją połorzyć) i potem inni gracze się pozbywają kart i mogą połorzyć karte taką samą jaka pierwsza z wierzchu lerzy (akurat tu 9 serce ) lub wyższą , przykładowo: gracz 1 ma 9 serce asa jakiegoś i króla i dame a gracz 2 ma jopka dziewiątke i króla i jopka i dame   i potem gracz 1 kładzie 9 serce bo od tej karty się zaczyna i gracz 2 kładzie co chce przykładowo dziewiątke a gracz 1 kładzie króla a gracz 2 może połorzyć króla lub zebrać 3 karty bo może tylko połorzyć taką samą lub wyższą czyli asa którego nie ma

i tak dalej.///

Opublikowano

Nie wydaje mi się że komukolwiek będzie się chciało robić dla ciebie za darmo program, skoro nawet nie podałeś dobrego powodu.
Co do nauki to najlepiej stwórz jakiś projekt, nawet już te obite i znienawidzone przeglądarki czy zegarki, powoli je ulepszaj. Nie mam tu na myśli bezmyślnego kopiowania kodu z internetów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...