Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher oraz error (iSRO) - błąd launchera, brak błędu.

Dave3er

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z globalem iSRO, gra swieżo sciągnieta, gdy wlaczam launchera w celu update gry niestety wyskakuje cos takiego i nie ogarniam tematu. Ktos potrafi pomoc?

post-946421-0-81520700-1445885518_thumb.png

Opublikowano

Co się dzieje po wciśnięciu ok? Jeśli wyłącza się launcher, to spróbuj uruchomić go jako administrator (z tego co pamiętam też kiedyś występował u mnie ten problem i to było rozwiązaniem, choć nie jestem pewien).

Opublikowano

Po wcisnieciu okej dzieje sie to co na obrazku, po wcisnieciu "TAK" wlacza sie od nowa i to samo.
Uruchomienie jako admin nie pomaga. Dodam , ze SRO-R dziala.

post-946421-0-90491800-1445886682_thumb.png

Opublikowano

Po wcisnieciu okej dzieje sie to co na obrazku, po wcisnieciu "TAK" wlacza sie od nowa i to samo.

Uruchomienie jako admin nie pomaga. Dodam , ze SRO-R dziala.

A po wciśnięciu nie? Jakiś użytkownik proponował też próbować odpalić klienta aż do skutku (za którymś razem powinno się udać), ale wątpię, aby to było akurat dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Po wciśnieciu "NIE" nie dzieje sie nic .. sprawdzalem czy mam dobrego DirectX-a ale moja wersja to 11 wiec wykluczam. Pewnie chodzi tu o jakies library files czy cos w tym stylu ale nie mam zielonego pojecia od czego zaczac szukanie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...