Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć użytkownika na TS3?

Astarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałem w Runes of Magic z gildią, jednak po jakimś czasie się rozpadła to i kontakt zanikł. Po prawie półtora roku myślę, że fajnie byłoby odnowić kontakt, pograć może w inne produkcje, jednak jak mówię nie mam ze starą gildią żadnego kontaktu. Jednak po wejściu w Kontakty na ts3, jest kilka osób, z którymi grałem. Są ich stare nicki oraz data i serwer na jakim i kiedy rozmawialiśmy. Da się jakoś odnaleźć użytkownika i zobaczyć na jakim serwerze obecnie przebywa mając tylko taką "poszlakę"? 

Opublikowano

@milower

Niekoniecznie.

Nie każdy serwer Ts3 jest dodany do bazy ts3index, więc nie jest pewne, że po wklejeniu Unique_ID wyświetli Ci wyniki w postaci serwerów gdzie dana osoba przebywa/przebywała.

Co do problemu autora.

W takich sytuacjach i po takim czasie ciężko Ci będzie znaleźć alternatywne rozwiązanie.

Oczywiście możesz szukać po ts3index, ew. po serwerach jeżeli dodałeś kogoś ID do listy znajomych na Ts3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...