Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700 zł

derasuito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ^^

Mam do wszystkich osób które będą w stanie mi pomóc prośbę.

Szukam telefonu do 700 zł, a mianowicie takiego który nie zacznie szybko mulić, posiada przednią kamerkę, ale nie słabą i ma więcej jak 4gb pamięci. Czekam na wasze propozycję :)

Opublikowano

Bierz Moto 2 gen najlepsza . Samsung Galaxy Grand Prime jest nieopłacalne.

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Myślę że dołożę te 100 zł. 

Samsung Grand Prime czy HTC Desire 620 to dobry wybór ?

Dołóż 100wkę do Moto G, a nie baw się w odrzucone samsungi.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Samsung Galaxy SIII NEO, 4x 1.40 GHz, 1,5GB RAM i 16GB pamięci wbudowanej za ok. 700

Mógłbyś mi podać w jakich sklepach go mogę kupić do 700 zł ?

Opublikowano

Swój kupiłem w realu w czerwcu.

Polecam bardzo

Po wgraniu 5.1.1 CM jest mega, zero przycinek bateria trzytma. Niczego więcej nie wymagać :D
Gry ciska oczywiście wszystkie

Opublikowano

Swój kupiłem w realu w czerwcu.

Polecam bardzo

Po wgraniu 5.1.1 CM jest mega, zero przycinek bateria trzytma. Niczego więcej nie wymagać :D

Gry ciska oczywiście wszystkie

5.1.1 CM Co to jest bo nie znam się za bardzo na tym xD

Opublikowano

5.1.1 CM Co to jest bo nie znam się za bardzo na tym xD

Cyanogenmod. bardzo dobry soft, nie zacina się, nie jest zaśmiecony i ogólnie jest świetny.

ale nie polecam zadnego samsunga. miałem s3 mini ostatnio w rękach i po 3 minutach używania byl gorący, choć nie robilem wielkich rzeczy na nim. poza tym brak aktualizacji, zacina się po jakimś czasie.

zależnie od tego, czy wolisz Androida czy WP polecę Lumie 730 lub jak wyżej Moto G 2 lub 3

Opublikowano

Za WP nie przepadam, chyba nad tym moto g3 pomyślę No chyba że się uprę i postaram się uzbierać te 1k zeta do htc one m7 jak tej kasy nie przewale xD

Opublikowano

To ten smartfon, który nie otrzymał ANI JEDNEJ aktualizacji ? :D

Moto G (3 gen) jeżeli dołożysz 100zł, jeżeli nie to Moto G (2 gen) różnica jest w aktualizacjach. 

przeciez dostal do 5.0 aktualizacje

Opublikowano

Podsumowując mam nie kupować żadnego samsunga ponieważ nie dostaje on aktualizacji i nie jest za dobry sprzętowo. Pomyślę nad tym Moto g3.

Temat do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...