Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS: GO do 400 zł

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz szukam sluchawek do takich gier jak cs go bf 4 itp.Moim priorytetem jest CS GO.Moj budzet to 400 zl ale wolalbym jakies w cenie 350-360 chodz jak BARDZO bedzie sie oplacac te 50zl to mozna mi i o takich pisac.Zalezy mi na dobrym mikrofonie czystym dzwieku jaki gracz oczekuje(rzadko maja byc uzywane do muzyki ale prosze tez o takie zeby dalo sie czasem tej muzyki posluchac)Wygodzie oraz to juz pobocznie dobrze jezeli bd fajnie jakos wygladac.Acha no i dobre tlumienie dzwieku(najlepiej cos a'la razer kraken).Z gory dziekuje wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam              

Opublikowano

Do czego bedziesz je podlaczal? Napisz dokladnie np jaka masz plyte glowna (bo moze taki asus xonar nawet cos da). Do tej ceny to najlepszym wyborem jest raczej HyperX Cloud. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ojojoj wystarczy ci tyle ze asrocka czy mam szukac papierow bo mam w piwnicy w kartonie po czesciach.

@Edit

znalazlem na skrzynce link do auckji plyty z allegro ale zmienila sie ona wiec nie jestem w 100% ale pamietam jej cene i zgadza sie mniejwiecej z ta w necie+wyglad ten sam wiec chyba ta ale mowie nie 100% asrock 980de3/u3s3

Opublikowano

A moze by jakies z karta dzwiekowa mam jeszcze w koncu to ewentualna 100 bo sluchawki ktore mi zaproponowales kosztuja 300

@edit:a co byscie powiedzieli o wersji hyper x cloud II.Poki co spotkalem sie z pozytywna opinia i maja karte z 7.1

Opublikowano

@Oski0202 ja mowie ze jestem jeszcze w stanie doplacic do tych 300zl 100...A nie ze za 100zl sluchawki.Za 100 to ja mam teraz:/I czy hyperx cloud II by byly dobrymi sluchawkami?Jak ta karta dzwiekowa??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...