Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd... Jak Łącze Z Innego Kompa [Pomocy]

wojas666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech administracja nie zamyka tego tematu nigdzie tego nie mogę znaleźć!!! Jak jest taki temat to zamknięty bo ktoś nie dał jakiegoś zasranego prefixu (przepraszam za wyrażenie).

A więc mam taki problem otóż serwer postawiłem na Hamachi, Windows 7, 1,5 gb ram w maszynie tak jak doradzaliście, ip w notatniku zmienione na takie jakie jest w Hamachi porty w PortMapie są odblokowane te co mają być. I próbuję odpalić serwer na drugim komputerze a tam zawsze "błąd podczas łączenia z serwerem..." oczywiście po chińsku bo spolszczenia jeszcze nie zrobiłem. Siedzę już tak z kilka dni i kombinuje. Proszę o pomoc będę na bieżąco przeglądał forum.

Jeśli administracja zablokuje ten dział to znaczy że nie chce pomóc ludziom i tyle... heh a podobno po to to forum powstało

Opublikowano

heh, dzialu nie zablokuje ;*

I jak to nazywasz, ten 'zasrany prefix' to jest regulamin, jesli ktos chce pomoc to na pewno ma jakies warunki, a naszymi warunkami jest to, ze bedziecie przestrzegac tego regulaminu, jesli Tobie sie to nie podoba, znajdz inne forum.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...