Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Lagi na dobrym PC

Pitersown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z marienWar mam komputer do gier zrobiony a jak gram w MarienWar i jak chodzę to co kilka sek mam ścinke a jak strzelam z jakiejś broni to juz jest masakra nie da sie nikogo zabić.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wina może leżeć po ich stronie. Nie jest z góry powiedziane, że jest to wina twojego komputera czy internetu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z marienWar mam komputer do gier zrobiony a jak gram w MarienWar i jak chodzę to co kilka sek mam ścinke a jak strzelam z jakiejś broni to juz jest masakra nie da sie nikogo zabić.

Jeżeli masz komputer do "gier" to podaj jego specyfikacje, nie jesteśmy wróżkami :)

Opublikowano

Dokladnie. Cos czuje ze jest to AMD co moze byc glowna przyczyna.

Podaj specyfikacje itp.

@ Edit

Wtf odkop jak .... jasny luj.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No i zależy to też od systemu, może masz zawalony jakimiś śmieciami. Pozamykaj zbędne programy, najlepiej je odinstaluj, sprawdź czy coś Ci nie wykorzystuje za bardzo procesora, RAM'u i grafiki. W ustawieniach karty graficznej daj procesowi MarienWar najwyższy priorytet i wtedy sprawdź czy jest jakaś różnica. ­

No k***a, już bardziej się nie dało odkopać tematu? xD (tak, spojrzałem na datę dopiero po napisaniu posta xD)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

attachicon.gifss.png karta graficzna nvidia geforce GT640

­

1. Karty Nvidii z serii GT (nie GTX) raczej nie nadają się do gier.

2. Serio jedna przeglądarka nie wystarczy? Chyba że piszesz jakieś dodatki do przeglądarek, strony internetowe albo coś co faktycznie wymaga posiadania kilku przeglądarek, to zwracam honor. Jeśli nie to zdaj sobie sprawę, że każda z nich ma swój proces w tle, który zżera niemało RAM'u.

3. Zanim odpalisz grę, wyłącz Steam'y i inne zbędne programy.

4. "Zapytaj o oryginalne oprogramowanie firmy Microsoft"  ^^ Może i nie ma to związku z płynnością gry ale nie ma się czym chwalić  :lenny:

5. Zrób test jakimś benchmarkiem i daj screena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...