Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie/Moderowanie serwera - profesjonalne usługi

ninja12412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|   

|   

|

|

|

|

|

|

|

65869583379412914607.png

Witam! Nazywam się Bartłomiej, mam 16 lat i już od dawna interesuję się minecraftem dlatego oferuję swoją pomoc małym jak i dużym projektom serwerów minecraft. Prowadziłem własne serwery więc wiem jak to jest zaczynać od samego początku lub pierwszy raz tworzyć serwer minecraft nie znając i nie wiedząc niczego. Szybko zaprzyjazniam się z ekipą serwera lub tworze nową w zależności czy istnieje.

Można mi zaufać w 100% i nie bać się o to, że nie odpisze lub zrezygnuje po tygodniu pracy. Każda nowa próba tworzenia lub moderowania serwera to zdobywanie doświadczenia, ciekawość oraz przyjemność.

Jeżeli masz jakiś problem z skryptami lub konfiguracją pluginów/spolszczeniem napisz do mnie prywatną wiadomość tutaj na mpcforum lub na gg. Dzięki tym sposobom kontaktu wszystko ci wyjaśnię jak skonfigurować dany plugin, opisze wszystkie opcje i  powiem co z nim dalej  zrobić nawet jeżeli nie znałem tego pluginu (chodz bardzo rzadko się to zdarza) to na pewno w kilka chwil będę wiedział o nim wszystko.

Tworzenie oraz moderowanie serwerów

Oferujuę:

- Dobór pluginów do danego trybu serwera

- Konfigurację pluginów

- Konfigurację zwykłych silników serwerów, które chodzą na pluginach (Bukkit i Sponge)

- Wgrywanie modów na serwer (MCPC+, Forge)

- Spolszczenie pluginów oraz zmiana komend

- Zabezpieczenie serwera

- Postawienie własnego forum dla serwera (wymagane miejsce do pracy)

- Postawienie własnej strony serwera (wymagane miejsce do pracy)

- Przydatne skrypty, które nie obciążają serwera ale go urozmaicają (w skład nie wchodzą żadne Case Simulatory i inne badziewia)

- Aktualizacja pluginów

- Moderowanie czatu oraz sprawdzanie graczy pod kątem nielegalnego oprogramowania min. x-ray, huzuni itd.

- Dobry kontakt praktycznie przez cały dzień!

- Podpięcie domeny pod serwer (DNS)

- Postawienie serwera minecraft/ts3 na vps/dedyku

- Szybkie zaprzyjaznienie się z ekipą serwera jeżeli istnieje

- Szybkie zaprzyjaznienie się z graczami serwera oraz częste pogawędki

- Lubie uszczęśliwiać graczy z tego względu lubię robić mini-eventy/eventy i mam w tym doświadczenie

Wymagam/oczekuję:

- Dojrzałego wieku lub zachowania

- Serwera dedykowanego/hostingowego

- Sprawnego mikrofonu oraz programu do komunikacji (TS3,GG)

- Jakiegoś projektu/pomysłu

- Zgrania w istniejącej ekipie

- Miłej atmosfery

- Miłego przywitania

- Minimum 50 slotów

- Reklamy serwera

- Środków na utrzymanie serwera

Kontakt:

- GG 55792179

- Dowolny serwer TeamSpeak3

- Prywatna wiadomość

Pamiętaj!

Jeżeli już zdobyłeś się na to, żeby do mnie napisać nie zaczynaj zdania od "Cześć", "Witam" i nie czekaj aż ci odpisze tylko od razu rozpisz cały swój projekt/pomysł lub serwer. Jeżeli nie odpisuję to znaczy, że jestem na posiedzeniu w WC lub przeczytałem twoją wiadomość, ale zapomniałem odpisać co przypomina mi się po kilku minutach ew. gram w inna grę i nie widzę przychodzącej wiadomości.

Nie biorę udziału w tworzeniu/moderowaniu serwerów EasyHC.

Ostatnia aktualizacja: 

2015-10-26

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...