Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expic na 15 lvl luczniku?

daniel9832

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rób  poboczne misje, niektóre sporo expa dają i szybko wbija się ten 30 lvl. Potem codziennie robisz misje z Battleground (i chyba coś jeszcze było), za to dużo expa dostaje się (jak wygrasz BG, to należy wrócić się do Velika i oddać misje). A tak, żeby bić mobki i expić, to nie wiem, nigdy tak nie robiłam w Terze Online, bo same misje mi wystarczały :p

Opublikowano

Miśiu pluszowy ! Tutaj możesz expić z 2-3-4 lvle bardzo dobry spot z Hienami sporo mobów ;D o ile umiesz Kit'eowaćravenous_hyena_spawn.jpg

Opublikowano

Mi zajęło 5 dni i tylko czerwone questy, do 40 lvl żółte też należy robić, bezsensem jest w ogóle expienie i kupowanie ekwipunku czy broni. W późniejszym czasie i tak musisz zrobić żółte questy, niektóre sa wymagane. 

Resztę robi się potem a budowanie postaci, zbieranie itemków, nauki itp  zajmie z 6 do 10 miesięcy bez konta premium, czasem dłużej bo questów potem jest taka masa że ciężko ogarnąć jaki wybrać!  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...