Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gadanie podczas gry

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można w jakiś sposób gadac podczas gry np rankedów do ludzi bez mikrofonu to znaczy podłączyć słuchawki to komputera i trzymac K żeby gadać są jakieś sposoby ?

Opublikowano

Przeczytaj to co napisales bo to jest bez sensu zrozumialem z tego tyle:

1. Jak ty chcesz gadac bez mikro

2. Rozumiem ze chodzi o to zeby nie trzeba bylo wciskac k mozesz ustawic w ustawieniach otwarty mikrofon i wtedy nie musisz wciskac

Opublikowano

@matizal777

Tak można, podłączasz słuchawki do gniazda z mikrofonu i gadasz.

Dla niekumatych

To jest troll 

Już sam nie wiem czego się mogę spodziewać po ludziach na tym forum...

Opublikowano

xdddd jak ty chcesz gadać do innych bez mikrofonu? Nie da sie

Daj te 100 zl na słuchawki. Ja mam fatality ale trzeba na nie uwazac bo moga sie polamac. Pomimo tego maja dobry mic i sluchawki

Opublikowano

@matizal777

Tak można, podłączasz słuchawki do gniazda z mikrofonu i gadasz.

Dla niekumatych

To jest troll 

Już sam nie wiem czego się mogę spodziewać po ludziach na tym forum...

przecież da się używać słuchawek jako mikrofonu, co prawda z chujową jakością ale da się

@ top kup mikrofon?

Opublikowano

na przyszłość jeżeli będziesz odpowiadał to upewnij się, że masz w 100% rację, a nie wprowadzasz tylko ludzi w błąd.

Tak można wykorzystać stare słuchawki i zrobić z nich mikrofon podłączając je do wejścia, gdzie wcześniej mieliśmy podpięty mikrofon.

Tutaj nawet krótka prezentacja tego: https://www.youtube.com/watch?v=6nJ_F209Uz0

Mimo wszystko takie zastosowanie mija się z celem. Jakość głosu na zintegrowanej karcie pozostawia wiele do życzenia i właściwie ten sposób wykorzystuje się naprawdę w awaryjnych sytuacjach. W dobie techniki osobny mikrofon można dostać naprawdę za grosze (20zł i np. w miarę rozsądny mikrofon zalman mic1),  osoby z którymi się komunikujesz naprawdę Ci podziękują, bo uwierz mi, że nic tak nie przeszkadza jak słaba słyszalność, bądź trzaski podczas rozmowy.

Opublikowano

Daj te 100 zl na słuchawki. Ja mam fatality ale trzeba na nie uwazac bo moga sie polamac. Pomimo tego maja dobry mic i sluchawki

Fatality to gówno, ja polecam hyperx cloud 1, posiadam hyperxcloud 2 za 500zł, ale na allegro udało mi się kupic za 200zł bo ktoś już takie ma a wygrał w konkursie :)

ps: Fatality po 6miesiącach się psuije

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...