Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły, które można dodać na serwer Survival + Gildie

Kendu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym otworzyć serwer Survival + Gildie z nieco trudniejszym dropem, wsparciem na wersję 1.7/1.8 i autorskimi pluginami. Nie chce, żeby było zbyt łatwo, ponieważ brakuje takich serwerów. Tutaj mam prośbę do was. Chciałbym, abyście napisali jakieś ciekawe propozycje co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze. :)

Opublikowano

- Rzucane TNT

- Autorskie gildie. np. /g info w menu :)

- Brak P2W

- Dobra i skuteczna maszyna

- Autorskie biomy (np. plugin: terraincontrol)

Dziękuję za wypowiedzenie się w moim temacie.

Co do twoich propozycji to wszystkie oprócz Rzucanego TNT będą dodane na serwerze. Będziemy posiadać maszynę dedykowaną 32GB RAM. :)

Opublikowano

Myślałem też nad autorką tablistą na której gracze online (z topki) beda sie swiecić na zielono a offline na czerwono a ty (jezeli jestes w topce) na złoto :> myślę że rozpatrzysz moją propozycje bo chętnie bym zobaczył taki serwer :)

Opublikowano

Chcesz Survival + gildie ? Chcesz żeby było dużo luda ? 

Nie rób dropu ze stone !!!

Takich serwerów jest masa a na prawie każdym 50 osób w godzinach szczytu . To się zbrzydło .

Zrób jakiś fajny hardzik gdzie trudno o każdą rude nie mówiąc o diaksach . Takich serwów jest mało a jak były to były kochane . 

Bo logika serwerów z dropem ze stone : " Zrób kilof żelazny albo lepszy , zrób go na niezniszalność i idź kopać poniżej 25 piętra " . Tyle w temacie :)

Opublikowano

Ja to bym chciał ujrzeć łądny spawn, miłą, ogarniętą administracje i wiele ciekawych dodatków takich jak :

- itemy na gildie

- wojny gildi

- specjalne itemki

- stoniarki

- magiczne przedmioty

oraz ładną mapkę :D

4.png

Opublikowano

Ja to bym chciał ujrzeć łądny spawn, miłą, ogarniętą administracje i wiele ciekawych dodatków takich jak :

- itemy na gildie

- wojny gildi

- specjalne itemki

- stoniarki

- magiczne przedmioty

oraz ładną mapkę :D

Dokładniej co masz na myśli mówiąc specjalne itemki i magiczne przedmioty? :)
Opublikowano

Ludzie, wymyslcie coś oryginalnego, z fabułą, epicką mapą, taki czysty typowy RPG. Chętnie pograłbym na polskim Wyn_nKrafft  (troche zniekształcone bo moderatorzy by się przyjebali)

@antyMod

- Moje gildie

- Moj drop

- Moje stoniarki

- Moje boyfarmery­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...