Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podmiana id ciałek

Radeon ;***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem człowiekiem, który lubi sobie ułatwiać życie i jednocześnie się uczyć. Gram na naruto otsie zwanym "WoNO".

Jak wiecie, na otsach z własnym klientem, zmienione są również ID, co uniemożliwia korzystanie z w pełni zautomatyzowanych funkcji bota. Temat który chciałem poruszyć, to zbieranie loota na anime otsach. Uzywając bota do zbierania loota (bez skryptu) na serwerach oryginalnej Tibii nie mamy z tym większego problemu. Problem natomiast pojawia się gdy przychodzi nam zbierać loota na anime otsach, gdyż id ciałek są pozmieniane na takie, jakich elfbot "nie zna". To co chcę zrobić, to dostanie się do plikow elfbota tak, bym mógł go edytować w celu podmiany ID ciałek z rl, na ID ciałek z mojego serwa. Ma ktoś pomysł gdzie się znajdują owe dane, i jakim programem do się nich dostac ? Jestem otwarty na propozycje :) Czekam na odzew, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...