Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnowiony Samsung - warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio widziałem na Allegro aukcję dotyczącą Samsunga Galaxy S5. Jest on niestety odnowiony, ale odnowiony z części oryginalnych. Z tego co czytałem, to ludzie w sumie nie narzekają jak mają odnowiony telefon. Wręcz przeciwnie! Mówią, że za taką cenę co oni to kupili to było bardzo warto. Działa dokładnie tak jak nowy, a kupiony za około -300/400 zł! Nawet Orange ma takie odnowione telefony, nawet niektóre za 3 zł :D Gwarancja zostaje na 12 miesięcy. A teraz moja aukcja : Gwarancja 24(!) miesiące, oryginalne części, gwarancja nie w Chinach ( tam był odnawiany, to nie podróbka, rozmawiałem ze sprzedawcą ) tylko na terenie RP. Myślicie, że warto? Czy lepiej kupić coś innego za tą samą cenę? Osobiście chciałbym bardzo tego Samsunga. Zapowiada się bardzo dobrze, a pewnie będzie jeszcze lepiej jak już będę go miał. A może znajdę SGS5 Neo? Oryginalnego z Polski, nie odnowionego za około 1200 zł? Co prawda jest to trochę gorsza wersja, ale już nie przesadzajmy, że aż tak :P Jak myślicie? Sory za chaotykę. Piszę to o 22, a nie spałem z soboty na niedzielę ( nocka w cs'a, hehe ) i jestem bardzo zmęczony. Nara :P

@Edit

Tu jest link do aukcji jakby ktoś potrzebował : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5701391417&ref=last-visited

Opublikowano

To jest wersja i9600, a wersja bazowa s5 to g900f czyli ta która sprzedawana jest w Polsce, nie wiem czy warto bawić się w coś takiego, ja na twoim miejscu dorzuciłbym 2 stówki i kupiłbym na aukcji normalną s5 z wersją kodową g900f 

http://allegro.pl/samsung-g900f-galaxy-s5-white-bialy-gratis-i5747258534.htmlchyba że chcesz kolor czarny to poszukaj na allegro, ale dokładnie czytaj opis czy nie ma wysyłki z chin i czy jest to wersja g900f.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

To jest wersja i9600, a wersja bazowa s5 to g900f czyli ta która sprzedawana jest w Polsce, nie wiem czy warto bawić się w coś takiego, ja na twoim miejscu dorzuciłbym 2 stówki i kupiłbym na aukcji normalną s5 z wersją kodową g900f

http://allegro.pl/samsung-g900f-galaxy-s5-white-bialy-gratis-i5747258534.htmlchyba że chcesz kolor czarny to poszukaj na allegro, ale dokładnie czytaj opis czy nie ma wysyłki z chin i czy jest to wersja g900f.

Cóż. W takim razie SGS 5 papa :c Nie mogę sobie pozwolić na telefon za 1500 zł. Po prostu jest za dużo wydatków, a za mało pieniędzy ;-;. Do zamknięcia.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...