Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod na PL`u

xloline21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ktoś może mi pomóc z kamer modem? Mam go zainstalowanego działa wmiare ok ale problem jest podczas teleportacji. Teleportuję się gdzieś na mapie i automatycznie mnie cofa to miejsca skąd się teleportowalem. Czasami na walhacku przejsc przez scianę nie mogę nie wiem dlaczego :/ Ktoś zna rozwiązanie najważniejsze do tego teleportowania się! halp plox

Opublikowano

Tak zaktualizowany mod mam wyłączone wszytko i jak się teleportowałem z m1 do teleportu m2 to mnie wylogowało całkiem taka jakby dziwna blokada bo jak sie tepam na bliższe odległości to mnie cofa przed ściane tak jakby nie dało sie przejsc przez sciane na samym wallhacku jak chce przejsc przez scianę to mnie cofa taka jakby dziwna blokada ;/

Opublikowano

Zaraz zobaczę czy zadziała ale wiesz co ci powiem. Gram wojownikiem na wojowniku mnie cofa zalogowałem szamana i szaman śmiga na każdej mapie :/ No nic trzeba spróbować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...