Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gówniane VALVE!

BlackEskel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym opisać swoją sytuacje, która przytrafiła mi się dosłownie przed chwilą grając mecz turniejowy... Niedawno kupiłem sobie CS`a (czyli 10 października tego roku)  i specjalnie stworzyłem nowe konto... Bo na starym koncie kupionym od kolegi, był VAC, a nie chciałem aby ludzie myśleli, że czituje... Jak wiecie, żeby dostać range trzeba rozegrać 10 meczy i wtedy jest przyznawana ranga, ja po tych 10 meczach otrzymałem MG1 czyli Master Guardian 1 (Mistrzowski Obrońca 1) nie no fajnie cieszyłem się, miałem kilkanaście rozegranych meczy (28 wygranych i coś koło tego przegranych)... Grałem dzisiaj mecz po południu z kolegami ze steama... Fajnie, wygraliśmy, żadnych problemów nie miałem z netem ani niczym... Przyszedł wieczór grałem z takim młodocianym mecz, fajnie wygraliśmy, postanowiłem zagrać ostatniego rankeda, i już nie grać... Było 12 do 12 i mieliśmy rushować B, no okey, wyskakuję i wywala mnie z gry i pisze, że "wspaniały" system VAC blokuje jakieś tam połączenia i że nie mogę grać na zabezpieczonych serwerach... Nie no fajnie... tylko, że na zabezpieczone serwery normalnie wbijam... A na rankedy nie moge, nawet w profilu steam nie pokazuje mi, że mam tego VAC`a... I dostałem bana na 24h z powodem, że odłączyłem się od meczu.... super co nie? Też tak mieliście? 

Opublikowano

Super fascynująca historia. Ja dostaje bana na 24h na następny dzień nie ruszając PC ban na 7dni z dupy za każdym razem.

@topic zrestartuj pc parę razy i zrób to co masz w linku z błęden

Opublikowano

Od razu pisz że masz problem a nie k***a płaczesz na forum...

mi reset kompa pomaga, jak nie to przesiadam się na drugie konto.

Opublikowano

Mi takie coś wyskoczyło i dostałem na 30min, czyli już nie pierwszy raz to zrobiłeś wieć to twoja wina. Po co wcześniej wychodziłeś? Pomaga odpalenie gry z głównego folderu gdzie jest zainstalowany.

Opublikowano

@steelie Akurat nie płacze, tylko opisuje całą sytuacje..

@RevisionOfMode Posłuchaj, pierwszy raz bana na 30 minut dostałem bo prąd wyłączyli... Bana na 2h dostałem bo zabiłem przez przypadek typka... Za trzecim razem ten błąd wyskoczył... i ban na 24 h, przed chwilą znów dostałem, a wczoraj było git... 

@GameKuba Reset pc nic nie daje, zawsze odpalam cs`a przez biblioteke steam... i spójność plików też robie... 

@karol123742 Widzisz, żebym gdzieś płakał? A na końcu pytam się czy też tak mieliście...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...