Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych tegorocznych anime

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Poszukuję fajnych anime z tego sezonu - może być też z poprzednich. Ogólnie dla mnie nie liczy się gatunek a jedynie fakt, że można to anime obejrzeć nie rzygając już po pięciu pierwszych odcinkach. Aktualnie z tego sezonu zakończyłem (lub jestem w trakcie oglądania) One Punch Man, Charlotte, Owari No Seraph : Nagoya Kessen-Hen, OverLord, Dragon Ball Super, Gangsta. Zapewne coś jeszcze było, ale całą moją listę anime znajdziecie na Malu - link niżej. 
Od anime nie oczekuje wiele, każdą propozycję rozpatrzę. By ułatwić Wam sprawę dodam jeszcze, że kocham walki, humor, romanse, dramaty. Dawno nie oglądałem dobrego haremu. 
<3 
Mam nadzieję, że zapodacie mi również jakieś ciekawe ecchi, ale błagam, tylko nie High School DxD.
No i na koniec, wie ktoś może kiedy wyjdzie kolejny sezon Tokyo Ghoul oraz Danmachi
?

http://myanimelist.net/animelist/Husoc

maybenow.png

Opublikowano

Te sezony śledziłem w miarę możliwości całościowo i wybierałem najlepsze z sezonów z założeniem że ma być ich chociaż 3. Więc przykładowo taki Log Horizon 2 nie powinien mieć tu prawa bytu, no ale cóż..

Zimowy 2012: Danshi Koukousei no Nichijou, Natsume Yuujinchou Shi, Mirai Nikki, Another

Wiosenny 2012: Kuroko no Basuke, Hyouka, Tasogare Otome x Amnesia, Fate/Zero

Letni 2012: Sword Art Online, Oda Nobuna no Yabou, Hagure Yuusha no Estetica, Koi to Senkyo to Chocolate, Kokoro Connect

Wiosenny 2012: Tonari no Kaibutsu-kun, Btooom!, K-Project, Chuunibyou demo koi ga shitai!, Zetsuen no Tempest, Bakuman 3

Zimowy 2013: Maoyuu Maou Yuusha, Boku wa Tomodachi ga Sukunai 2nd, Chihayafuru 2nd

Wiosenny 2013: Hataraku Maou-sama!, Shingeki no Kyojin, Kakumeiki Valvrave, Toaru Kagaku no Railgun 2: S

Letni 2013: Inu to Hasami wa Tsukaiyou, Blood Lad, Kamisama no Inai Nichiyoubi, Makai Ouji: Devils and Realist

Wiosenny 2013: Kami nomi zo shiru sekai 3, Kuroko no Basuke 2, Non non Biyori, Yowamushi P***l

Zimowy 2014: Witch Craft Works, Buddy Complex, Wake Up Girls, Saki Zenkoku Hen (tu nie jestem pewien czy Saki było emitowane..)

Wiosenny 2014: Akuma no Riddle, No game no life, Ping Pong the Animation, Gokukoku no Brynhildr, One Week Friends, Blade and Soul

Letni 2014: Zankyou no Teror, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Aldnoah Zero

Jesienny 2014: Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, Shingeki no Bahamut: Genesis, Log Horizon 2

Zimowy 2015: Shinami Maou no Keiyakusha, Death Parade, Rolling Girls, Sengoku Musou, Junketsu no Maria

Wiosenny 2015: Shokugeki no Souma, Yahari ore no seishun zoku, dungeon ni deai, denpa kyoushi, yamada-kun to 7-nin no majo

Letni 2015: Charlotte, Gate: Jietai, Gakkou Gurashi, Overlord, Sore ga Seiyuu!, Gangsta.

Jesienny 2015: One Punch Man, K: Return of Kings, Utawarerumono: Itsuwari no Kamen, Rakudai Kishi no Cavalry

Zimowy 2016: Ajin, Boku Dake ga Inai Machi, Boku Dake ga Inai Machi, Dagashi Kashi, Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2nd, Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu, możliwie Hai to Gensou no Grimgar będzie znośny w anime (bądź jest już znośny w mandze) bo czytałem tylko novelkę i dość szybko rzuciłem z oczywistych powodów.

@Edit @Husoc

I znowu nie odświeżyłem jak pisałem..

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron
Dziękuje bardzo za taką ogromną listę. W sumie to dobrze, że nie odświeżałeś, bo mam więcej anime do ogarnięcia. 

maybenow.png

Opublikowano

Nowe ecchi bez wielkich cycków w dodatku z tego roku. Jedyne co mi na myśl przychodzi to Yamada-kun to 7-nin no majo, ale manga jest lepsza.

Z letniego sezonu przyjemnym anime jest Charlotte, pierwsze odc mogą trochę nudzić, ale to co się później stanie jest nie do przewidzenia.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nowe ecchi bez wielkich cycków w dodatku z tego roku. Jedyne co mi na myśl przychodzi to Yamada-kun to 7-nin no majo, ale manga jest lepsza.

Z letniego sezonu przyjemnym anime jest Charlotte, pierwsze odc mogą trochę nudzić, ale to co się później stanie jest nie do przewidzenia.

Oglądałem Charlotte (jest napisane w pierwszym poście) i nie ukrywając poryczałem się 2 razy podczas oglądania tego anime. Mangi nie czytam, nie lubię. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...