Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w grze Wildstar są jakieś atrakcje poza expem?

MistrzObiadu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze,mialem duze oczewikiwania co do gry.Przetestowalem i jest bardzo slaba.Beznadziejny system walki,monotonnosc.Nie polecam instatalowac

Opublikowano

To samo co koledzy, pobrałem pograłem może z 30minut i odinstalowałem grę. Zmarnowane 30min mojego życia.

1.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem jak po 30 minutach albo 1h można już oceniać gierkę, nie gram może jakoś długo, ale jest w niej coś co ciągnie mnie by zagrać. Nie odkryłem jeszcze wszystkiego, ale nie nudzi, a wręcz przeciwnie daje mi dużo frajdy. Na razie z tego co odkryłem są eventy, dungi, PvP, misje grupowe ( dla 3 osób ). Pewnie jest jeszcze wiele innych rzeczy, ale ja osobiście giereczkę polecam ;)

U mnie gra waży 12.6GB

Opublikowano

czy w grze sa jakies atrakcje poza expem? 

jest cos do roboty po wbiciu max lvl ?

jest pvp? wojny gildii?

i ile zajmuje GB cala gra?

Co do samej gry, tak, są atrakcje poza expem. Między innymi wspólne raidowanie w grze, odkrywanie nowych contentów, skilowanie profesji na maxa, oraz areny, czy coś podobnego. Ogólnie gra contentem jest podobna do wowa, tery, lub aiona.

Opublikowano

Rajdowanie w grze, bossy, pvp, areny, expienie, dungeony, rozbudowany system rajdów, fajna opcja grania z kolegami, gildie, nawalanie się :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...