Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest opłacalne zrobienie serwera w stylu CS:GO?

VayCanDios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Myślę nad zrobieniem serwera w stylu cs:go który połączę z moim lobby, tylko w tym problem czy można robić serwer w takim stylu, jest to kopiowane innej gry? Moge dostać jakaś kare za to?

YsqYCCK.png

Opublikowano

Raczej nie bo Minecraft to tylko sześciany i taki tryb gry byłby tylko odwzorowany, gorzej by było gdybyś zrobił grę bardzo podobną do cs:go ;d

Opublikowano

Jest opłacalne zrobienie serwera w stylu gry CS:GO, nie wiem dlaczego sądzisz, że mógłbyś za to dostać jakąś karę, jak jest już parę takich serwerów w stylu tej gry. Co do samego pomysłu, to jest opłacalne zrobienie tego, ale najlepiej jakbyś miał przygotowane jakieś dobre, autorskie pomysły. ;)

Opublikowano

NIe wydaje mi się ze by to wyszlo, kiedys iroll miał taki serwer, nie wydaje mi się, aby bylo to opłacalne bez takiej jakosci YT. Nie oplaca się tego robic.
Lepiej wymyslic jakąs oryginalna minigre lub cos w tym stylu, ale nie CS:GO.

Opublikowano

Serwer minecraft CS:GO ? Moim zdaniem by się to nie przyjęło :p 

Jak już chcesz na serwerze coś z CS'em to zrób NPC który będzie sprzedawał skrzynki CS:GO np : NPC nazywa się Maniak i klikając na niego otwiera nam się handel i można wybrać skrzynke i np: " Shadow Case " z której po otworzeniu może dropnąć jakiś itemek tylko żeby był losowy drop :)

Jak pisałem wyżej " Moim zdaniem " Taki serw by się nie za bardzo przyjął .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...