Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto do 10k

NGK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

ostatnio przymierzam się do kupna jakiegoś fajnego autka, niestety mój budżet pozwala mi na wydatek rzędu 10k (oczywiście +/-). Chciałbym kupić jakiegoś sedana albo jakieś coupe, na pewno nie chcę żadnych kombi czy czegoś podobnego. 

Cały czas po głowie chodzi mi mitsubishi galant gen. VIII jednak podobno ma problemy ze skrzynią biegów i trochę go rdza zżera od tyłu. Jakieś alternatywy/ propozycje?

Opublikowano

VW Passat B5 :-)

Może designem nie powala, ale jest raczej bezawaryjny, jak to stare Volkswageny. I spalanie niewielkie.

Opublikowano

VW Passat B5 :-)

Może designem nie powala, ale jest raczej bezawaryjny, jak to stare Volkswageny. I spalanie niewielkie.

Serio dobre auta, silniki 1.9 sa nie do zajechania wytrzymuja do miliona kilometrów.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Odradzam diesla, a za tą cenę proponuję BMW e36 jak pisali wyżej, sam mam taką i jestem zadowolony.

Szukaj z silnikiem 2.0+ i najlepiej w gazie. Tym silnikom nie przeszkadza gaz a silniki są bardzo dobre. Części do tych aut są tanie bo na złomach jest tego pełno.

Pilnować płynów, dbać i będziesz mega zadowolony :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Najpierw powiedź jakie auta Cię 'rajcują', jakiej marki, itd - to będę mógł Ci w stanie pomóc.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...