Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi, pare pytan

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od dziś zacząłem grać w hotsa, ponieważ lol mi się znudził. Ale mam problem. Otóż lol działa mi w 60 fpsach na umiarkowanie wysokich, natomiast hots na najniższych ustawieniach osiąga koło 30 fpsów, podczas walki spada nawet do ~20 :c

Procesor: i3-2350m @2,30 GHz

Ram: 8gb

grafika: Nvidia GeForce 520MX

Windows 7 64 bit

I jeszcze kilka pytań:

- Ile ludzi w to gra?

- Jest tam podział na adc, supp itd. ?

- Co muszę zrobić, żeby odblokować możliwość dodania każdego talentu?

Jak mi się coś przypomni to jeszcze napiszę.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

ad. 1: Nie ma oficlajnych informacji o liczbie graczy, ale ze znalezieniem meczu nie ma większych problemów (zazwyczaj trwa to 1-2 minut).

ad. 2: Wojownik, zabójca, pomocnik i specjalista.

ad. 3: Musisz osiągnąć 5 lvl daną postacią lub wylevelować konto do 25 poziomu (wtedy wszystkie postacie będą miały odblokowane wszystkie talenty).

ㅈㅈ.

Opublikowano

ad. 1: Nie ma oficlajnych informacji o liczbie graczy, ale ze znalezieniem meczu nie ma większych problemów (zazwyczaj trwa to 1-2 minut).

ad. 2: Wojownik, zabójca, pomocnik i specjalista.

ad. 3: Musisz osiągnąć 5 lvl daną postacią lub wylevelować konto do 25 poziomu (wtedy wszystkie postacie będą miały odblokowane wszystkie talenty).

Ja na mecz czekam zazwyczaj do 30 sekund, tak jak w lolu. Gram rankedy na rank 25 +/-

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...