Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tgt2jm.jpg

LINK

www.pokewars.pl

www.pokewars.pl/rejestracja

ScreenShot's

23j68n.jpg

******************************************************************************************​******************************************************************************************​******************************************************************************************

pghkm1.jpg

******************************************************************************************​******************************************************************************************​******************************************************************************************

Poznaj tajemniczą krainę Pokemonów.

Trenuj swoją drużynę i rywalizuj z innymi graczami.

Stań się najlepszym trenerem Pokemon!

Już teraz rozpocznij swoją wędrówkę i łap dzikie Pokemony w 125 różnych lokacjach.

Wybierz postać, która najbardziej Ci odpowiada, jeden z 4 regionów oraz 
startowego pokemona i rozpocznij swoją przygodę! Twój nowy towarzysz
będzie Ci wierny w każdej sytuacji.

Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do wspólnej gry ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem tam, jednak nie przypadła mi do gustu, osobiście wolę pokelife. Jednak tutaj jest dużo osób, posiada własnego sb, do tego ludzie są mili i pomocni. Kto wie, może sobie wrócę i poklikam?

Opublikowano

Grałem tam, jednak nie przypadła mi do gustu, osobiście wolę pokelife. Jednak tutaj jest dużo osób, posiada własnego sb, do tego ludzie są mili i pomocni. Kto wie, może sobie wrócę i poklikam?

A zapraszam jak najbardziej do ponownej zabawy :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście odradzam. Odpowiednio grając można mieć nieskończone pa. Do tego prosty bot i podczas eventów można grać 24/7. Dodatkowo rok temu zgłoszony bug, dzięki któremu można walczyć pokiem, którego się nawet nie ma w teamie nie został naprawiony(sprawdzałem z 2 miechy temu).

Opublikowano

Osobiście odradzam. Odpowiednio grając można mieć nieskończone pa. Do tego prosty bot i podczas eventów można grać 24/7. Dodatkowo rok temu zgłoszony bug, dzięki któremu można walczyć pokiem, którego się nawet nie ma w teamie nie został naprawiony(sprawdzałem z 2 miechy temu).

Chętnie bym przeczytał więcej informacji od Ciebie na temat owego serwera :D

Opublikowano

W sensie? Podpowiedzieć jak napisać bota w pełni inteligentnego? W autoIT wykorzystując funkcję PixelSearch zrobisz to bez problemu. A jeżeli chodzi jak mieć ph na infinity pa, to ci tylko podpowiem, kupuj itemy za kasę, sprzedawaj za ph.

Opublikowano

Do każdej gry online o tematyce poków jak klikanka łatwo napisać bota. Żadnego bugu nie ma jak pisał ktoś z góry, bzdety bo dupa boli że nikt go nie lubi w tej grze.

Ja polecam, czat ogólny w tej grze jest magiczny.

Opublikowano

Do każdej gry online o tematyce poków jak klikanka łatwo napisać bota. Żadnego bugu nie ma jak pisał ktoś z góry, bzdety bo dupa boli że nikt go nie lubi w tej grze.

Ja polecam, czat ogólny w tej grze jest magiczny.

Dla twojej wiadomości w tej grze mam 132lvl i ponad 9k ph na koncie zarobione z handlowania i wydawania pa. Moje id to 733 więc byłem jednym w pierwszych graczy. To co pisałem o bugu to była prawda, może już go naprawili, ale znając link do mojego poka 130lvl, dawałem go do rezerwy, do teamu dawałem 36lvl i wyskakiwały same 36 a walczyłem 130 i w lvlballe można było łapać. Bug był według mnie bardzo poważny, a można było go używać przez prawie rok.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...