Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem do Nt

MetiminPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem od kilku dni nie moge sie zalogowac do nt wpisuje login i hasło wciskam enter i klijet sie zawiesza 
po chwili sie odwiesza/wyskakuje NostaleX.dat nie odpowiada i sie zamyka.

Dodam jeszce ze wczesniej dostałem bana na 2 kontach za bocenie oczywiscie.
Ps. Reinstal i format nie pomogły

1Edit: System Windows 10 (tak wiem ze jest gówniany ale lepszy od 8.1)

Opublikowano

Security Ban - blokada na 1h lub 24h z powodu wielokrotnego wpisania błędnego hasła/loginu.

Opublikowano

dzieki ze chcecie pomóc ale nie pomyliłem sie ani razu

Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej, DirectX, firewall. ;)

­

Opublikowano

Masz dostęp do innego komputera? Byś przerzucił nostale na inny komputer i sprawdził czy będzie śmigać i się zalogował po czym wrzucił z powrotem na swój komputer. Ja miałem ten sam problem, lecz u mnie nie wyskakiwalo nic ze przestalo dzialac. Po prostu wpisalem passy, zwiesilo sie, poczekalem pare sekund i musialem znow wpisac passy. Po jakies 3 próbie udało się zalogować i od kiedy się zalogowałem już problemu żadnego nie mam.

Opublikowano

juz sprawdzałem tez nie działa nawet probowałem na innym necie tez nic ;-;

moze zeczywiscie to security ban ale skad

dokładnie pojawiło sie to wczoraj podczas bocenia ;-; i poźniej to co teraz mam

Masz dostęp do innego komputera? Byś przerzucił nostale na inny komputer i sprawdził czy będzie śmigać i się zalogował po czym wrzucił z powrotem na swój komputer. Ja miałem ten sam problem, lecz u mnie nie wyskakiwalo nic ze przestalo dzialac. Po prostu wpisalem passy, zwiesilo sie, poczekalem pare sekund i musialem znow wpisac passy. Po jakies 3 próbie udało się zalogować i od kiedy się zalogowałem już problemu żadnego nie mam.

próbowałem kilka razy i nic ;-;

Opublikowano

juz sprawdzałem tez nie działa nawet probowałem na innym necie tez nic ;-;

moze zeczywiscie to security ban ale skad

dokładnie pojawiło sie to wczoraj podczas bocenia ;-; i poźniej to co teraz mam

próbowałem kilka razy i nic ;-;

Jeśli podczas Security bana będziesz próbował wpisać pasy to on sie automatycznie resetuje ;). Spróbuj przez godzine nic nie robić a po godzinie spróbować wbić, jesli to nie pomoże to przez 24h nie odpalaj nostale na żadnym pc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...