Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bylibyście zainteresowani serwerem?

tokelpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Społeczność MPCForum chciałaby Prywatny serwer Worlda ? Jeśli wyjdą pliki z obsługą Udp to mogę zahostować. Oczywiście nie obiecuje :D Postaram się.

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

ogółem to gdyby było dużo serwerów, a ten by nie wyróżniał się niczym to bym chyba zbyt często nie grał, ale pewnie dla mrt by się to przydało

;p

f

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

tak tylko sądząc po tym jakim EA jest TOTALNYM dusigroszem napewno tak za darmo plików nie dadzą ;)

Opublikowano

tak tylko sądząc po tym jakim EA jest TOTALNYM dusigroszem napewno tak za darmo plików nie dadzą ;)

Nie dadzą bo już powstaje nowy NFS F2P, Need For Speed Edge. Ale powiedzmy sobie szczerze, nawet gdyby dali więcej bajerków i możliwość robienia swoich priv serwerów to i tak Era NFS'a upada. Ale jestem ciekaw wymagań gry, bo jest na Frostbite 3, czyli teoretycznie bardzo zasobożernym silniku.

Opublikowano

Need for Speed Edge jest na silniku Rivals'a, czyli Frostbite 2. Ogólnie jest to Rivals w formie F2P. A co do serwera to zależy czy będą pliki czy nie. Jak będą to z pewnością zagram.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Need for Speed Edge jest na silniku Rivals'a, czyli Frostbite 2. Ogólnie jest to Rivals w formie F2P. A co do serwera to zależy czy będą pliki czy nie. Jak będą to z pewnością zagram.

Poprawka* mapy są z Rivals, a silnik jest Frostbite 3 ;)

Opublikowano

Pls, Edge będzie od studia Nexon, więc wyczuwam porażkę.

Makaron, daj Nexonowi szansę. Może uda im się coś dobrego zrobić, a może Edge uratuje ginący gatunek jakim jest seria NFS.

Opublikowano

Szperałem nieco w necie i znalazłem pare informacji że już próbują robić taki serwer właśnie oraz pewien typ zrobił serwer na hamachi .. Więc jest nadzieja :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Są jakieś nowe informacje na temat prywatnego serwera? Czytałem, że ktoś tam próbował coś robić z hamachi, a czy się udało to nie wiem. Ja bardzo bym chciał, żeby ktoś taki serwer utworzył. Jakbym mógł to bym nawet pomógł przy tworzeniu.

Opublikowano

Uroki prywatnych serweró: 

Tydzień wykazywania się administracji i dodawanie nowych eventów

Później, jak to zawsze bywa wieje Chu.....

nafson_gameplay.png
Opublikowano

@nafson Zależy jaka administracja :D Odkąd pamiętam MPC RT zawsze robiło co tylko mogło by w naszym teamie było jak najwięcej eventów, konkursów etc.

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To trochę bez sensu, administracja będzie się starała przez 1 miesiąc a później zainteresowanie spadnie, administracja przestanie grać i interesować się graczami. To jest bez sensu

Uroki prywatnych serweró: 

Tydzień wykazywania się administracji i dodawanie nowych eventów

Później, jak to zawsze bywa wieje Chu.....

Masz rację...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...