Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mat.xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą a konkretniej nietypowymi ścinkami w Counter Strike: Global Offensive.

Na ogół mam jakieś 30-50 fps w grze. Lecz gdy chodzę, mam takie 1-2 sekundowe ścinki (nie sa regularne, czasem w ciągu minuty występuje 10 takich dziwnych lagów a czasem w ciągu 10 minut żaden). Problem staje się powazniejszy gdy wchodzę komuś np. na plecy mam easy fraga, chcę strzelić i mam laga, na 2 sekundy, po czym odlaguje mi jak już zostałem zabity, lub poprostu w randomowych momentach kiedy wychylam na kogoś lub w trakcie strzelania.

Komputer był nie dawno formatowany.Kilkukrotnie sprawdzałem już spójność plików, w ustawieniach nvidia mam na wysoką wydajność, ustawienia w grze mam na minimalnych, opcje uruchamiania mam też chyba wszystkie co do zwiększenia fps. (wszystkie te rzeczy widać na dołączonych screenach). 

specyfikacja komputera:

Procesor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz

Ram: 2Gb

System operacyjny: windows 7 32x

Karta graficzna: Nvidia GForce 8600 GT

Jeśli ktoś umiałby mi pomóc byłbym dozgonnie wdzięczny :D

post-728887-0-66249900-1445776613.png

post-728887-0-11973700-1445776628_thumb.png

Opublikowano

Nie okłamujmy się, komputer jest już po prostu słaby. Nie da się już inaczej 'wzmocnić' komputera, bo widze że dużo zrobiłeś a dalej masz problem.

Twoje podzespoły są po prostu słabe, czas zastanowić się nad wymianą sprzętu. :)

LEM standing.

Opublikowano

Nie okłamujmy się, komputer jest już po prostu słaby. Nie da się już inaczej 'wzmocnić' komputera, bo widze że dużo zrobiłeś a dalej masz problem.

Twoje podzespoły są po prostu słabe, czas zastanowić się nad wymianą sprzętu. :)

od czego polecasz zacząć upgrade? bo na raz całego nie da rady ;d

Opublikowano

od czego polecasz zacząć upgrade? bo na raz całego nie da rady ;d

Od wszystkiego. Trzeba zmienić płytę główną przede wszystkim, żeby można było wymienić inne podzespoły

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jesli już zmieniac pc to cały bo pojedynczych podzespolow w twoim przypadku nie oplaca sie zmieniac

Dodam od siebie ze jeszcze mozesz przed gra wpisac w konsoli cl_forcecpreload 1 wylacza ladowanie sie podczas gry smokow itp. Oraz

bind "shift" "+speed;r_cleardecals"

Dzieki temu gdy sie skradasz pod shiftem to jednoczesnie usuwasz krew z scian i slady po pociskach

Opublikowano

Jesli już zmieniac pc to cały bo pojedynczych podzespolow w twoim przypadku nie oplaca sie zmieniac

Dodam od siebie ze jeszcze mozesz przed gra wpisac w konsoli cl_forcecpreload 1 wylacza ladowanie sie podczas gry smokow itp. Oraz

bind "shift" "+speed;r_cleardecals"

Dzieki temu gdy sie skradasz pod shiftem to jednoczesnie usuwasz krew z scian i slady po pociskach

te rzeczy też używam :P

Opublikowano

To nic wiecej juz niezrobisz jedynie jeszcze to mozesz ewentualnie

1.wyczyscic rejestr programem ccleaner

2. Zdefragmentowac dyski

3.ustawic kompozycje windows na najstarsza oraz wylaczyc animacje windowsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...