Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykorzystac akwarium

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyklej sobie postaciami z anime i trzymaj tam zuzyte chusteczki po waleniu do loli : ]

możesz zrobic z tego "kompa" czyli że wkładasz tam podzespoły jakieś światełka dodajesz, gdzieś w internetach chyba było to nawet z chłodzeniem połączone. tylko troche to bedzie kosztowac :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wsyp piasek, udekoruj jakoś ładnie kamyczkami i powinno się to ciekawie prezentować. Ewentualnie możesz zrobić z tego jakąś doniczke i też jakoś dobrze zagospodarować.

Ewentualnie przerób je na terrarium (takie jak w sklepach zoologicznych) tylko nie dawaj tam żadnego węża, ani nic. Nawet takie puste terrarium może nieźle wyglądać. Jeśli chcesz w inny sposób udekorować to możesz dać tam jakieś pocięte obrazy i spróbować jakąś iluzje tworzyć czy coś. xD

9La1rOf.gif

Opublikowano

Zrób z niego żywą doniczkę. Wsadź do środka doniczkę słusznych rozmiarów, najlepiej też przezroczystą, wokół niej udekoruj całość kamyczkami, roślinkami akwariowymi, nalej tam wody i podświetl niebieskimi ledami. W doniczce możesz posadzić żywą roślinkę albo zrobić konstrukcję ze sztucznej. Nie zapomnij o ziemi, fajnie będzie wyglądała w przezroczystej kuli otoczonej niebieską wodą. Coś takiego:

5133314457766121440817.png

Kreatywność matką ludzi kreatywnych xD

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak bardzo nie chcesz zwierzątek, myślę że najlepszą dekoracją byłoby gdybyś przerobił swoje akwa na krewetkarium.

Wygląda to mniej więcej tak :

8085314457781511443308.jpeg

7501514457781511443308.jpeg

Myślę że jest to całkiem ładne i na pewno przyciągnie wzrok gości.

fPySbep.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...