Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę sprzedać?

Emas1878

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mógłbym znaleźć kupca na dwa w zasadzie kolekcjonerskie itemy? Chodzi mi oczywiście po za lounge.

Chodzi o to iż posiadam M4 Blood Tiger z naklejką howl i M4 urban ddpat z naklejką winged defuser.

Opublikowano

według mnie za dużo zabawy i jak chcesz możesz robić aukcje, ale pewnie troszkę zejdzie zanim znajdzie się kupiec. Z reguły ludzie szukają okazji i czegoś taniego. Według mnie lepszym rozwiązaniem jest poszukać osób na csgolounge i próbować wycisnąć od nich troszkę więcej i np w kluczach, a potem ewentualnie te klucze sprzedać. 

Opublikowano

Jak ktoś by miał dokładać pieniądze to by sobie kupił lepszego skina zamiast słabego z naklejką.

Małe szanse

Zdajesz sobie sprawe że ta naklejka jest warta 200 €?

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę że ta Mka jest warta 1-2euro?

Jak ktoś ci da za nią 5euro to już bedzie sukces

już miałem ofke 7 euro...

AK blue laminate z tą naklejką chodzi po 4 klucze gdzie do tej mki znacznie bardziej pasuje ta naklejka i ma już nametag także mogę wyciągnąć więcej. Moje pytanie pytanie było gdzie po za lounge moge szukać kupców, a nie o twoje wydumane mądrości że naklejka nie dodaje wartości.

Opublikowano

już miałem ofke 7 euro...

AK blue laminate z tą naklejką chodzi po 4 klucze gdzie do tej mki znacznie bardziej pasuje ta naklejka i ma już nametag także mogę wyciągnąć więcej. Moje pytanie pytanie było gdzie po za lounge moge szukać kupców, a nie o twoje wydumane mądrości że naklejka nie dodaje wartości.

Po za csgl bedzie raczej ciezko.

Widziałem że na csgl ludzie którzy mają skiny z dobrymi naklejkami robią oferty skin za naklejki które się na nim znajdują.

Sam tak szukałem skina z naklejkami crown i było tego sporo.

Zrób np ofertę Mka za naklejke howl, any keys, any offers, i co tam jeszcze chcesz. 

A w opisie zaspamuj "HOWL STICKER"

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...