Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor nie reaguje po włączeniu komputera.

Arek53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.                                                                                                                                                                                                                        Otóż mój problem polega na tym, że gdy włączam komputer ekran pozostaje w stanie czuwania (miga zielona lampka tak samo jak przy wyłączonym komputerze). Komputer nie był przez długi czas używany i nie chciał się włączać lecz gdy się już włączył wszystko prawidłowo działo. Problem pojawił się gdy chciałem przełożyć dysk twardy ze zdobycznego komputera w którym problem był ten sam. I teraz pytanie czy dysk twardy mógł być przyczyną uszkodzenia PC, czy da się to jakoś naprawić ?

Ps. Piszcie wszystkie możliwe odpowiedzi powiem jak coś już zrobiłem zrobię.

Specyfikacja.

Podam tylko to co mogę znaleźć po otworzeniu komputera gdyż nie mam zapisanej całej jego specyfikacji.

Karta Graficzna GeFORCE4 MX440-8X 64MB
Zasilacz Deer Model: DR-B350ATX MAX 350W
Procesor AMD Athlon AXDA20000DUT3C
Dysk Twardy SAMSUNG SpinPoint SV0802N
Pamięć RAM Kingston KVR400X64C25/512
Płyta Główna Mercury KVT600X-L V1.1

Opublikowano

Spróbuj może wyjąć i ochłodzić pamięć ram.

Nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem mam wyjąć pamięć ram i pozostawić aż się ochłodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...