Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Samsung galaxy s3 neo (wyświetlacz)

h0pas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam problem z wyświetlaczem w SGS3 Neo. Wczoraj wieczorem podczas przeglądania facebooka i oglądania filmików na youtube ekran "podzielił się" na 4 części i miał różne kolory a po chwili ekran kompletnie zgasł (coś na podobe tego http://screenshot.sh/m7sGoq8L6HOfH). Wczoraj, gdy jeszcze próbowałem coś zrobić, wyłączyłem i ponownie uruchomiłem telefon ale ekran był cały czarny a w prawym dolnym rogu były widoczne fioletowo-różowe kolory. Baterie wyjąłem na całą noc i dziś z rana ponownie odpaliłem telefon - wszystko było w porządku, odebrałem nawet rozmowe i zakończyłem ją, lecz potem chciałem odpalić aplikacje youtube i znów wyświetlacz podzielił się na cztery częsci i miał różne kolory. Teraz gdy go próbowałem odpalić cały czas był czarny ekran ale klawisze funkcyjne działają... Dodam że stało się to samoczynnie, telefon nie spadł mi, nie został zalany, a ekran nie jest pęknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...