Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Sponsoring .HEAVEN.

.HEAVEN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Nie będę dużo pisać o swojej osobie, bo trochę osób mnie zna, trochę nie - mniejsza o to. Wracam po kilku miesięcznej przerwie do team'speaka i chciałbym zaoferować swoją pomoc.

Co dokładnie oferuje?

Oferuje wsparcie finansowe Twojego serwera - wkład pieniężny może być np 10% całej kwoty, 50% a nawet 100% jeżeli macie potencjał a niezbyt macie fundusze aby to prowadzić. Nie jestem typem osoby, która bierze pieniążki z dochodu rodziców, sam na nie zarabiam od paru miesięcy i ze spokojem mogę duży procent zostawić na przyjemności :)

PS: nie chcę stawiać nic nowego, chcę pomóc w kontynuacji jakiegoś serwera, nie chcę kupować licencji od nowa - chyba, że serwer chce ogłosić upadłość a mają na prawdę sporą liczbę osób.

Nie poszukuję serwerów, które mają 50 osób online - rozwijające serwery mają czas z licencją aby się wybić wiec to w ogóle bez sensu, lecz wszystkie oferty rozważnie rozpatrzę i podejdę do nich profesjonalnie. 

Pozdrawiam serdecznie :) wiadomości można kierować tylko na MPC na priv, gg nie odpowiadam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...