Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kekkai Sensen - warto czy nie?

TheMadMan9512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka piłka, warto oglądać? Niezależnie od odpowiedzi, prosiłbym o jakieś (nawet drobne) uzasadnienie.

Powstrzymam się od uszczypliwych komentarzy i nie będę przekreślał niczyjej wypowiedzi. (if you know what I mean  :lenny:)

Do zobaczenia w (mam nadzieję) wolnej Polsce!  :yay:

98e1da32de17f87fc391be39cc891e12.jpg13782341706365.gif

417711489342956987022.png

Opublikowano

ładna kreska, trochę akcji - pojedynki, można się momentami pośmiać, genialny OP, dobry ED, różne stwory. Miałem mętlik w głowie i nie wiedziałem o co tam chodzi xD .. no dobra, po części. Oglądałem tak tylko, żeby oglądać. Pod koniec coś zaczynają wyjaśniać (ostatni odcinek trwa 40 min, podzieliłem go sobie na 2 części i jeszcze mi zostało 20) Główny bohater ma boskie oczy, czasami ich użyje, coś zrobi a tak to tylko się pląta. Anime dostaje ode mnie 7/10

O ile się nie mylę to był 1 odcinek :P

https://www.youtube.com/watch?v=PYKeW-hCweQ

Idęm dzisiaj głosować. Do zobaczenia po drugiej stronie :D 

Opublikowano

Krótka piłka, warto oglądać? Niezależnie od odpowiedzi, prosiłbym o jakieś (nawet drobne) uzasadnienie.

Powstrzymam się od uszczypliwych komentarzy i nie będę przekreślał niczyjej wypowiedzi. (if you know what I mean  :lenny:)

Do zobaczenia w (mam nadzieję) wolnej Polsce!  :yay:

98e1da32de17f87fc391be39cc891e12.jpg13782341706365.gif

Oglądając to miałem wrażenie, że każdy odcinek ma być o czymś innym, ale z jednym elementem łączącym je. Ba, nawet w zakończeniu nie wyjaśniła się historia tego elementu, który posiada główny bohater. Nazwy technik oraz niektóre formy przedstawienia sytuacji przypominały tę, których używa się w parodiach. Jak dla mnie jest to bardzo średni twór i radziłbym go omijać, gdy nie masz aż tak dużo czasu tudzież innych produkcji do oglądania.

Opublikowano

Bardziej powiedziałbym, że jest to podobne do Devil May Cry, każdy odcinek ma swoją historię. Może jestem ślepy, ale nie widziałem nawiązań do poprzednich odcinków (końcowe coś tam mają). Początek zapowiadał się dobrze, ale potem zawiodłem się na Kekkai Sensen. Walki są nawet fajne, główny bohater zaczął mnie denerwować po 4 odcinku. Kilka rzeczy nie zostało do końca wyjaśnionych (np. oczy boga, czy jak im tam było) IMHO takie pół na pół, mi słabo szło jego oglądanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...