Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzący turniej pod znakiem zapytania

Gość unknownuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto byłby chętny na  jakiś turniej, tutaj na forumku? Dajcie znac w komentarzach i ogólnie, jakies propozycje to moze sie cos wykombinuje, pzodrawiam prawilnych ziomeczków!!

Opublikowano

Ja raczej na nie, nie ma już ogarniętej ekipy. Zostały takie penery jak wilczek,harnas,pavcio i to nie ma prawa się udać :(

Dream team bez Pavcia z tobo xD

To się uda! Jestem na tak

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli okazałoby się że będzie dużo chętnych osób, to mogę zgodzić się na turniej, jednak ja nie będę go organizował z powodu bardzo małej ilości czasu.

Opublikowano

Jak coś to ja mogę pokierowac projektem, pomimo małej aktywnosci  i małego stazu na forum.

Opublikowano

Jak coś to ja mogę pokierowac projektem, pomimo małej aktywnosci  i małego stazu na forum.

Myślę, że każdy Cię zna i masz predyspozycje aby poprowadzić ten konkurs :P

Potrzebny by był też dobry host, nie chodzi o nagrody... a fun jak kiedyś :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gramy, gramy!

Najlepiej jak zaczniemy zapisy i piątek-sobota-niedziela mecze.

Jak będzie więcej wiary, to można dodatkowo nagrode na najładniejszą akcje lub najładniejszego gola. Nigdy czegoś takiego nie było :P

Do tego może jakaś tabelka z królem strzelców który dostanie ileś tam -%, myślę, że któryś pomysł można wykorzystać :)

1357577137-U262310.png

Opublikowano

nawet jeśli administerydy sie nie zgodzą to i tak można pomiędzy sobą zrobić coś w stylu mini turnieju.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...