Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

praca montażysty

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Strzała, jest tutaj ktoś kto zna się trochę bardziej na montażu? Ostatnio rozkminiam co mógłbym robić w życiu, ciągnie mnie do różnych rzeczy, chciałbym robić coś konkretnego. Orientuje się ktoś jak wygląda praca montażysty filmowego? Montaż filmów, teledysków, te sprawy. Jakie szkoły trzeba skończyć, czy jest w ogóle popyt na taki zawód? Czy jest to opłacalne? Dzięki, jestem trochę zielony w tych sprawach.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Odnośnie szkół - są studia na tym kierunku. Zawód poszukiwany, ale nie oblegany, bo trzeba się w nim czymś wykazać. A zarobki to już w zależności od zdolności.

Opublikowano

Wydaje mi się, że to praca bardziej na zlecenie. Są ludzie, którzy montują filmy, ale przy okazji też je nagrywają, więc raczej jako tylko montażysta to nie specjalnie.

Opublikowano

Ref

Powiedź mi jakie informacje Ci jeszcze potrzeba do tej pracy, np. wynagrodzenie, itd, to będę mógł w stanie Ci pomóc jak mi powiesz pod tym postem.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...