Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da rade?

TheLanselot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CPU będzie zawadzał w rozgrywce,ale ogólnie z tą grafiką na pewno pójdzie..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Proponuję zmianę procesora na i5-2300 conajmniej, a jeżeli masz dobrą płytę główną to na i5-2500k i OC (wtedy dorównuje i5-4460 itp.).

PS. Zalecam zapoznać się z regulaminem w którym jest zakaz pytania, czy pójdzie mi jakaś gra, ponieważ od tego są wymagania gry podane.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@JacoH  czytałem ale pacząc na wymagania to ac 4 niby nie da rady a daje więc wole się spytać bo nie chce kasy na darmo wydać

Moja płyta główna to MSI-7728 i tak patrząc na spec to niby mogę mieć nawet i5-3470  ale czy wtedy jak dokupię grafikę i procka to będę musiał dokupić ramy?

Tu mam coś takiego za 1600 to ponad tyle co dałem za kompa 

http://www.morele.net/inventory/info/MMBuCL/

614201483176397906935.png

Opublikowano

Tak ten CPU daje radę, ale nie uwierzę, że nie spróbuje zagrać w nic nowszego, a przy takim GTA5, BF4, czy Wiedźminie 3 procesor może nie wydalać, choć 1GB w grafice to zdecydowanie większy problem tutaj.

Pytał, czy taka konfiguracja będzie dobra, więc tylko mówię, że znacznie lepiej tutaj i5 by się spisywał, jeżeli myślisz ograch.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...