Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Do wymasterowania [Duo]

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje postaci która po wymasterowaniu bedzie bardzo silna, kazda linia poza Botem bo supportów nie lubię, a adc bedzie mój ziomek z duo grał.Za pomoc daje like :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Evelynn rengar tryndamere Kha Zix Lee Sin Shaco Vi

Pogrubiłem ci tych którzy po wymasterowaniu są najbardziej op

Opublikowano

Jak grasz duo z jakimś adc to polecam masterować junglę i babysittować bot lane.

Graj czymś co ma porządne ganki ;P

Vi? 

• Dobry clear
  • Obrażenia %
  • 2cc
  • Mobilność
  • Gap closer
  • Tanky + pasywka

Vi nie jest jakimś specjalnie trudnym championem. Po 6 poziomie masz świetne ganki, w teamfighcie zawsze możesz złapać najbardziej nafeedowaną osobę z drużyny przeciwnej. Tylko pamiętaj o zhonyi, tarczy sivir, tarczy morgany etc, żeby się nie sfrajerować ;d

giphy.gif

Opublikowano

Jak na razie myślę nad Lee ale czekam na więcej wypowiedzi :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Oriana na midzie, jak kalista puści ulta a ma za supporta malphite który ma twoją piłke to zobaczysz engange bogów ( ͡o ͜ʖ ͡o)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...