Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam telefonu do 600zł ma mieć :

-Dobry aparat

-Musi działać płynnie(po miesiącu użytkowania ma nie ścinać się ;D)

-Przyzwoity głośnik

-No i ekran tylko nie taki szajs jak w dupnych xperiach który jest szorstki ;D

-Pamięć dobrze jak by było jej tak +6gb

Telefon głównie będę używać do zdjęć i do średnio wymagających gier

System obojętny

Opublikowano

Lumia 640 nie polecam jeśli planujesz mieć jakieś gry, ona jest sprawna bardziej ogólnie. 

Co do telefonów to proponuję Ci:

Asus ZenFone 4; 1gb ram, ale telefony z większą pojemnością ciężko będzie znaleźć za taką cene. 4.4 android, apart 5mpx. Wbudowane masz 8gb pamięci + microSD.
Goclever Quantum 600; jest słabszy nie co od Asusa, ale równie sprawny moim zdaniem. Sprawdź sobie jego parametry.
Sony Xperia E3.
Byś dołożył z 200zł więcej znalazłoby się sporo więcej lepszych telefonów.

2llc60j.jpg

Opublikowano

Xperia E3 najlepsza chyba z propozycji, ale ja jestem człowiekiem, który sądzi, że dobre telefony zaczynają się od 2k+ :D (Taka jest prawda)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Xperia E3 najlepsza chyba z propozycji, ale ja jestem człowiekiem, który sądzi, że dobre telefony zaczynają się od 2k+ :D (Taka jest prawda)

Chyba Cie mocno pogięło.

Więc jak najbardziej polecę Ci:

-Samsung Galaxy S3

-Xiaomi Redmi Note/Xiaomi Mi3 (chinczyk)

-Sony Xperia  T

-LG G2 mini

. Ciebie zresztą też, od kiedy S3, G2 mini to smartfony godne jakiegokolwiek polecenia? 

Za 800 zł masz już używki G2 może Nexusa 5, jak nie to uderzałbym w Moto G 3 gen. 

lownfast

Opublikowano

@escaperz.lordm nic mi się nie zrobiło za tą cenę mało co jest godne uwagi i tak godne uwagi telefony zaczynają się od tej ceny, jeśli nie i masz jakieś wątpliwości podaj mi jakiś telefon za 600 zł za 1500zł, który jest lepszy ;] Zgadzam się, że są takie np S5, ale i tak smartfony nowsze (czyli niestety droższe...) mają więcej do zaoferowania. Zawsze droższe jest lepsze, ale mówimy o normalnych firmach :D + powiedz mi escaperz jakim cudem mogłeś polecić dzieło Microsoftu, jeśli to jest totalne dno? Wiem, bo sam używałem przez 2 miesiące... tylko 2 miesiące, bo już miałem dosyć. Brak dużej ilości aplikacji + nic nie robienie z tym, ten telefon prawie pod każdym aspektem jest dnem, każdy kto używa tego telefonu jest skazany na wielki iloraz cenzurowanych słów :) Dział aplikacje dalej należy do firmy Nokia, więc pozdrowienia dla ciebie. Za dużo czytasz, za mało wiesz.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@escaperz.lordm nic mi się nie zrobiło za tą cenę mało co jest godne uwagi i tak godne uwagi telefony zaczynają się od tej ceny, jeśli nie i masz jakieś wątpliwości podaj mi jakiś telefon za 600 zł za 1500zł, który jest lepszy ;] Zgadzam się, że są takie np S5, ale i tak smartfony nowsze (czyli niestety droższe...) mają więcej do zaoferowania. Zawsze droższe jest lepsze, ale mówimy o normalnych firmach :D + powiedz mi escaperz jakim cudem mogłeś polecić dzieło Microsoftu, jeśli to jest totalne dno? Wiem, bo sam używałem przez 2 miesiące... tylko 2 miesiące, bo już miałem dosyć. Brak dużej ilości aplikacji + nic nie robienie z tym, ten telefon prawie pod każdym aspektem jest dnem, każdy kto używa tego telefonu jest skazany na wielki iloraz cenzurowanych słów :) Dział aplikacje dalej należy do firmy Nokia, więc pozdrowienia dla ciebie. Za dużo czytasz, za mało wiesz.

Ręce opadają. To że Tobie system się nie podoba, nie oznacza że każdy podziela twoje bezwartościowe zdanie. Siedź sobie w tym absurdalnym przekonaniu, że dobry produkt równa się wysokiej cenie i spadaj z tego działu, bo takich ludzi tutaj nie potrzeba. Zacznij też przy okazji normalnie składać zdania, bo ciężko czyta się te bzdury. Dla mnie dobry smartfon to taki, który wszystkie parametry takie jak aparat, czy inne pierdoły ma na przyzwoitym poziomie, natomiast płynność działania jest perfekcyjna i dlatego używam Nexusa 5. 1200 zł i mam smartfon idealny pod siebie, coś jeszcze masz do powiedzenia na temat "dobrych smartfonów"? 

lownfast

Opublikowano

Tak i to wiele, widzę, że nie rozumiesz słowo dużej ceny. W przypadku Iphone'ów ta cena nie jest wcale realistyczna do tego co ten Iphone posiada. Prawdą jest to, że to ty napisałeś jako idealny telefon dla niego Lumie 640, a nie jest to dobry telefon. Biorę opinie z doświadczenia i wyników pracy tego telefonu, także i części jaką ty używasz, czyli czytanie. Jednak ja biorę poprawkę na doświadczenie z tym telefonem i wiem, że nie należy on do grupy dobrych telefonów, więc nie wmawiaj mi, że ja mówię jakąś nie prawdę. Pouczyłem Cię tylko i wyłącznie co do tego tematu, bo po prostu nie miałeś w nim racji, a ty zachowujesz się jak fochnięta dziewczynka z dużym ego. Nie mówię, że nie masz wiedzy, bo masz i to bardzo dobrą na temat telefonów. Co do telefonu jakiego używasz, fajny, ale nie powiesz mi, że jest lepszy od Samsunga S6, bo to by było kłamstwem. Samsung jest droższy od tego telefonu trzy krotnie tak? Nie mówię, że jakiś telefon z niższej półki jest zły. To zależy już od odbiorcy i właściciela telefonu co mu jest potrzebne i na czym mu zależy w telefonie. Nie będę się z tobą przekomarzał, bo po co, co do telefonu to Xperia E3 mówimy o nówkach, jeśli wolisz używane to Nexus 5 była by dobra jak tu już pan @escaperz.lordm powiedział ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak i to wiele, widzę, że nie rozumiesz słowo dużej ceny. W przypadku Iphone'ów ta cena nie jest wcale realistyczna do tego co ten Iphone posiada. Prawdą jest to, że to ty napisałeś jako idealny telefon dla niego Lumie 640, a nie jest to dobry telefon. Biorę opinie z doświadczenia i wyników pracy tego telefonu, także i części jaką ty używasz, czyli czytanie. Jednak ja biorę poprawkę na doświadczenie z tym telefonem i wiem, że nie należy on do grupy dobrych telefonów, więc nie wmawiaj mi, że ja mówię jakąś nie prawdę. Pouczyłem Cię tylko i wyłącznie co do tego tematu, bo po prostu nie miałeś w nim racji, a ty zachowujesz się jak fochnięta dziewczynka z dużym ego. Nie mówię, że nie masz wiedzy, bo masz i to bardzo dobrą na temat telefonów. Co do telefonu jakiego używasz, fajny, ale nie powiesz mi, że jest lepszy od Samsunga S6, bo to by było kłamstwem. Samsung jest droższy od tego telefonu trzy krotnie tak? Nie mówię, że jakiś telefon z niższej półki jest zły. To zależy już od odbiorcy i właściciela telefonu co mu jest potrzebne i na czym mu zależy w telefonie.

Nie polecam smartfonów, których nie trzymałem w ręce. :) Tutaj nasza rozmowa się zakończyła, a telefonów z różnych półek cenowych się zwyczajnie nie porównuje. 

lownfast

Opublikowano

Ewentualnie jeszcze G2, ale nie otrzyma aktualizacji do 6.0. Także Nexus 5 jest lepszym wyborem. Według mnie w kwocie 1000-1200 zł nie ma lepszego smartfonu. Chyba że wyrwiesz gdzieś Moto X 2 Gen w okazyjnej cenie.

lownfast

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co powiecie na elephone p8000

-ogromna bateria

-8rdzeni 1,50

-3 ramy

-12mpx aparat

tani

nie sądze, żeby ktoś w ogóle wiedział o istnieniu takiego czegos, więc nikt Ci go nie poleci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...