Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sportowe warte obejrzenia

chaterchater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@chaterchater

Rozumiem, że mówiąc "bez super mocy" masz na myśli by nie było jakiś nieprawdopodobnych umiejętności, które są nierealne np. takie jak występują w Kuroko no Basket, tak?

Mimo to podam wszystkie (i zaznaczę te mało realne)

- Kuroko no basuke (który wspomniałem wyżej)

- Slam Dunk (koszykówka, całkiem przyjemne)

- Air Gear (no w sumie trochę mało pod sport podchodzi, chociaż niektórzy go pod taką kategorię podciągają. Zupełnie nierealny)

- Suzuka (taki romans sportowy, ciekawi się oglądało chociaż szału nie ma)

- Pretty Ryhm (powinno ci przypaść do gustu , bo jest trochę małych dziewczynek)

- Prince of tennis

- Baby steps (tenis - średni taki trochę)

Diamond no Ace (baseball)

- Initial D (Wyścigi samochodowe - kilka sezonów, ale sa wyścigi się w 3D przedstawione)

- One Outs (baseball, ogólnie jest realne, no może poza głównym bohaterem, który jest "cioto" za mądry)

- Major (5 sezonów, baseball, ogólnie całe życie głównego bohatera jest przedstawione. W każdym sezonie inny etap. Realne)

- Overdrive (kolarstwo)

- Hajime no ippo (boks)

Chihayafuru (o jakiejś japońskiej karciance, której nadal nie ogarniam)

- Free! (pływanie, trochę nie mój gust bo z lekka p****kowate)

haikyuu (siatkówka, szczerze to nie widziałem więc nie wiem jak to tam wygląda, aktualnie emitowany jest drugi sezon)

Yowamushi P e d a l (kolarstwo, całkiem normalne, nazwa z odstępami, bo mpc myśli, że chcę p e d a ł ó w wyzywać)

- No game no life (w sumie to nie jest sportowa, ale świat opiera się na grach, zakładach czy jak kto woli hazardzie, który jest przez różne osoby uważany za sport, także podaję)

- Capeta (wyścigi gokartów, hahha. Ogólnie mi sie nie podobało)

- Eyeshield 21 (futbol amerykański - taki na wpół realny, fajna komedia)

- Inazuma Eleven (piłka nożna, kompletnie nierealna)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

O, Baby Stepsa i Chihayafuru polece od siebie, bo oba tytuły oglądałem, wszelkie możliwe sezony i naprawdę fajna bajka. Aczkolwiek ten drugi tytuł to troche z innej beczki jest bo traktuje o kartach, historia opowiada o trójce bohaterów od samego dziecinstwa. Potem wchodzi troche romansu i tak dalej, ale prześwietne postacie i przed wszystkim własnie te rozgrywki które są niesamowicie zrobione wszystko wynagradzają, także jeśli nie oglądałes to sie skuś, chociażby przez wzgląd na moją opinie, najwyżej po samych 1 odcinkach skreslisz. Pozdro.

Opublikowano

Wszystko w sumie wymienione, został tylko Ping Pong the Animation :)

@Edit @SolidMan

omg, nie odświeżyłem jak zwykle. jasna cholercia

@Edit2

to może jeszcze Akagi (mahjong), Saki (mahjong-super moce?), Redline (wyścigi-super moce), Ookiku Furikabutte (przyjaźn+baseball), Initial D (wyścigi), Giant Killing (nożna), Ginban Kaleidoscope (łyżwy), Taishou Yakyuu Musume (baseball kobiecy), Suzuka (biegi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...