Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freeline Skates

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwestia wprawy. ;)

Przestań wypowiadać się na tematy o których nic nie wiesz tylko po to żeby nabić posty...

Siemaneczko, wie ktoś czy trudno opanować jazdę na tych "kółeczkach"? Według mnie wygląda to bardzo efektownie.

Ogólnie na początku jest bardzo trudno, będziesz potrzebował dużo czasu żeby się przyzwyczaić bo jednak do tego sportu potrzeba równowagi, cierpliwości i przedewszystkim chęci.

Po tygodniu / dwóch zaczniesz łapać o co chodzi i wtedy już tylko z górki :)

Ogólnie na początek polecam kupić Ci wydać trochę więcej kasy i zaopatrzyć się w coś co starczy na bardzo długi czas, na przykład TO

Mam nadzieję że pomogłem :)

fPySbep.jpg

Opublikowano

Przestań wypowiadać się na tematy o których nic nie wiesz tylko po to żeby nabić posty...

Będę robił co będę chciał. Co mnie obchodzą posty na jakimś głupim forum? Debilizmy zostaw dla siebie, a nie niepotrzebnie obniżasz poziom tegoż forum. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Będę robił co będę chciał. Co mnie obchodzą posty na jakimś głupim forum? Debilizmy zostaw dla siebie, a nie niepotrzebnie obniżasz poziom tegoż forum. Nie pozdrawiam.

Obniżam poziom forum ponieważ zwróciłem Ci uwagę żebyś się nie wypowiadał jeżeli nie masz pojęcia na dany temat?

Dzieciaku pomyśl trochę, popatrz na Twój content na tym forum a potem na mój i wywnioskuj kto tu obniża poziom forum.

Z resztą pewnie większość urzytkowników się ze mną zgodzi.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Obniżam poziom forum ponieważ zwróciłem Ci uwagę żebyś się nie wypowiadał jeżeli nie masz pojęcia na dany temat?

Dzieciaku pomyśl trochę, popatrz na Twój content na tym forum a potem na mój i wywnioskuj kto tu obniża poziom forum.

Z resztą pewnie większość urzytkowników się ze mną zgodzi.

Masz jakąś manie prześladowczą, że tak się mnie czepiasz? Napisałem "Kwestia wprawy", bo SAM MAM TE KÓŁECZKA W DOMU i czasami na nich jeżdżę. Obniżasz poziom, bo niepotrzebnie zwracasz uwagę. Gdybym nie miał POWODU to bym NIE PISAŁ. Dla ciebie wariatko mogę rozwinąć wypowiedź.  :makka:

@topic

Kupiłem kółeczka na internecie na początku sierpnia. Ciężko było na początku, ale z czasem idzie to wyćwiczyć. KRÓTKO MÓWIĄC "KWESTIA WPRAWY".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...