Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfy w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam rangę Gold 3, grałem z goldami, było 15-7, z czego nagle wszyscy w enemy zaczeli nas jechać glockami itp, po czym zremisowaliśmy.

To jest do niewytrzymania, jakieś jebane lemy siedzą w goldach i kierują całą grę, byłby awans do golda 4 ale wiedziałem że tak nie będzie.

Nie patrzcie na mój wynik, a na ich rangi.

post-1439035-0-82220200-1445693713_thumb.jpg

Pozdrawiam.

Opublikowano

Odrazu smurf moze poprostu byli lepsi?  to ze jest 15/7 to nie znaczy odrazu ze easy win.Czasami jak sie wydaje ze jest bardzo latwy mecz nie gra sie na powaznie tylko troluje przegrywajac runde " co mi tam i tak to wygramy".

Opublikowano

No tak teraz jest, przynajmniej dla mnie żadna ranga nie stanowi jakiegoś większego problemu ale właśnie jak ktoś zaczyna i jest przykładowo jak Ty w goldzie domyślam się, że to może być bardzo uciążliwe. 

Opublikowano

I w jakim celu jest ten temat? Smurfy są i będą. Ciesz się, że masz szansę się nauczyć grać.

Opublikowano

­>wyzywaj, że typ chce grać na haxach, bo nie może wyjść z silvera 1

>miej golda 3

XDDD

Takie życie, jak Ci się nie podoba już dawno zje*ane community CS'a to nie graj w tę grę. Nic na to nie poradzisz, mimo iż jest to największa plaga CS'a. Ale tak jakoś jestem pewien, że jeśli wbijesz wyższą rangę to też będziesz smurfować ;>

tenor.gif

Opublikowano

Ja bym się cieszył, że gram na smurfa bo byś mógł nauczyć się zachowań, ale wiadomo każdy chce szybko awansować i nie widzi pozytywów grania na smurfy.

Z takim podejściem nigdy nie wyjdziesz wyżej niż MGE. Poza tym lepiej grać na smurfy, niż na boostowane LE/LEM'y(potwierdzone info).

Opublikowano

Jak masz taki z tym problem też załatw sb kolegę smurfa i grajcie razem(gorzej jeśli traficie na 100% haxy bo wtedy nawet smurf nie pomaga)

Opublikowano

Ja bym się cieszył, że gram na smurfa bo byś mógł nauczyć się zachowań, ale wiadomo każdy chce szybko awansować i nie widzi pozytywów grania na smurfy.

Z takim podejściem nigdy nie wyjdziesz wyżej niż MGE. Poza tym lepiej grać na smurfy, niż na boostowane LE/LEM'y(potwierdzone info).

Głupoty pierdolisz, grając normalnie od silvera do supreme i tak się nauczy tych zachowań a przez granie na smurfy dostanie tylko kurwicy i jeszcze  w dodatku odechce mu się grać w te grę.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Głupoty pierdolisz, grając normalnie od silvera do supreme i tak się nauczy tych zachowań a przez granie na smurfy dostanie tylko kurwicy i jeszcze  w dodatku odechce mu się grać w te grę.

Jeżeli ktoś się w*****a, że przegrywa na smurfy, gdzie powinien się cieszyć to niech nie liczy na MGE, a ty wyjeżdżasz z Supreme - w sumie fakt aktualnie do LEM'a poziom jest zerowy, więc może dobije. Zachowań nie nauczy się nigdy, jeżeli będzie się w*****ać na mixach bo skupi się na byciu toxic, a nie myśleniu :)

Opublikowano

­>wyzywaj, że typ chce grać na haxach, bo nie może wyjść z silvera 1

>miej golda 3

XDDD

Takie życie, jak Ci się nie podoba już dawno zje*ane community CS'a to nie graj w tę grę. Nic na to nie poradzisz, mimo iż jest to największa plaga CS'a. Ale tak jakoś jestem pewien, że jeśli wbijesz wyższą rangę to też będziesz smurfować ;>

Prosze cie comunity csa jest 100 razy lepsze od lola w lolu napisze shup up unskiled i koles mutuje cie  a w csie powyzywasz takiego to cie nie zmutuje bo mu info bedzie potrzebne 

Jakich zachowan :D? chodzeniem po mapie i szukania killa?.Granie na te smurfy niczego sie nie nauczy tylko sie bardziej wkurwi.

Jeżeli ktoś się w*****a, że przegrywa na smurfy, gdzie powinien się cieszyć to niech nie liczy na MGE, a ty wyjeżdżasz z Supreme - w sumie fakt aktualnie do LEM'a poziom jest zerowy, więc może dobije. Zachowań nie nauczy się nigdy, jeżeli będzie się w*****ać na mixach bo skupi się na byciu toxic, a nie myśleniu :)

MGE bo jest toxic? co ty czlowieku za glupoty piszesz jestem w uj toxic na mixach i mam Suprema od 2 miesięcy zerowy poziom na LEM? dostal bys 5 w teamie co grali w 1.6 i co runde reporciki bys wysylal : * 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...