Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam pytanie odnośnie EloBuddy. Czy warto na tym grać? Wczesniej grałem na BoL'u, z BoL'a przeniosłem się na GoS'a który mimo cudnego Ryze'a i w miare mocnej Kalisty ma średnie skrypty, nie wspominając o lasthitach.. Jak to wygląda w EloBuddy? Skrypty, lasthity itp dają radę? Czy warto pobierać? :v

Opublikowano

@OMXIgreen wytłumacz mi jedno... Odczuwasz jakąkolwiek przyjemność z gry? Ty nie tylko nie umiesz grać, ty nawet nie potrafisz lasthitować... To nie Tibia w której bot Cię wyexpi a ty sam robisz tylko pvp. Moim zdaniem gra na skryptach jest całkiem bez sensu. Po co ci to?

Opublikowano

@OMXIgreen wytłumacz mi jedno... Odczuwasz jakąkolwiek przyjemność z gry? Ty nie tylko nie umiesz grać, ty nawet nie potrafisz lasthitować... To nie Tibia w której bot Cię wyexpi a ty sam robisz tylko pvp. Moim zdaniem gra na skryptach jest całkiem bez sensu. Po co ci to?

mpcforum

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Dobre pytanie do Ciebie. Po co ci bol ? W dodatku potrzebujesz scracowanego, bo żal ci kilku zł za czyjąś płace cebulo. 

Co do tematu, jak najbardziej warto. Jest już parę fajnych skryptów np. Kalista, Ryze, Zed - chyba że chcesz bardziej na poważnie to aktualnie lepszym wyborem jest kupno VIP bola i kilku płatnych skryptów :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapomniałem o tym temacie xD Dzięki za opinie, spróbuję coś z tym ogarnąc.

A co do @bracha1992 Nie widziałeś jak gram, więc nie oceniaj mojej gry. Grać umiem, i nie będę pewnie używać tego na moim koncie żeby wbić sobie wyższą dywizje, ponieważ potem nie będę mógł normalnie zagrać bo to nie będzie mój poziom.

Dzięki jeszcze raz reszcie za pomoc ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...