Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Błąd skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2DPeaAF.png

Wywala jeszcze komuś coś takiego? Zawsze przy włączaniu loadera chociaż tutaj to mi nie przeszkadza. Gorzej, że w********a to też w trakcie gry i wyrzuca mnie do pulpitu a jak już wyrzuci i chce wrócić to wiadomo, bugsplat i free kill

Opublikowano

2DPeaAF.png

Wywala jeszcze komuś coś takiego? Zawsze przy włączaniu loadera chociaż tutaj to mi nie przeszkadza. Gorzej, że w********a to też w trakcie gry i wyrzuca mnie do pulpitu a jak już wyrzuci i chce wrócić to wiadomo, bugsplat i free kill

Masz wlaczana przegladarke w ciagu grania?

Co do bugsplatow to ustaw borderless (bez krawedzi) zamiast pelnego ekranu (fullscreena).

eSwH2k3.png

Opublikowano

Przed grą mam włączoną a później zamykam a mimo to w trakcie gry wywala to jeszcze parę razy więc to nie od tego. Zresztą wyskakuje to za każdym razem jak odpalam L$ i dopiero jak kliknę tak to w pełni go wczytuje

Opublikowano

Przed grą mam włączoną a później zamykam a mimo to w trakcie gry wywala to jeszcze parę razy więc to nie od tego. Zresztą wyskakuje to za każdym razem jak odpalam L$ i dopiero jak kliknę tak to w pełni go wczytuje

Miałem to cały czas. Nic to nie przeszkadzało oprócz straconego czasu na klikanie Tak/Nie lub Zamknij. Po formacie zniknęło.

­

giphy.gif

Opublikowano

http://prntscr.com/8ury1i

Zaznacz te dwa checkboxy.

Jaką masz ustawioną strefę czasową w windowsie? 

A co to ma do rzeczy? Strefa czasowa ma nic, bo czas i tak jest reprezentowany w UTC. Jeżeli data jest zła, to rzuci błąd certyfikatu, a nie skryptu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...