Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milionowy temat o myszkę

Absurd Turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa... zastanawiam się nad wyborem myszki. Mam na oku

-Steelseries Rival
-CM Storm Alcor
-Razer Abyssus
-Steelseries Kinzu V3

Którą byście wybrali? Czy może polecacie coś innego w podobnej cenie?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Posiadam steelseries rival od około pół roku i jak narazie sprawuje się świetnie. Nie miałem okazji korzystać z innych myszek, ale steelseries rival wystarczy do wszystkiego. 

@Xeeideex

Zowie kosztuje więcej niż 200zł.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

@nevil112 wyjc pliska jak juz jakies bloody to tylko a9

A sam do niedawna hejtowales a9 pls xDD

Najlepszy sensor ma oczywiście rival, ale miłoby było jakbyś podał wielkość dłoni ( odchyl na maxa kciuk w lewo i zmierz wysokość od czubka kciuka do wysokości środkowego palca) jak i grip.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@nevil112 wyjc pliska jak juz jakies bloody to tylko a9

dalej masz tego kalaszka?.

Polecam blody v7 mam ja od 2 lat i nic sie nie dzieje ma metalowe slizgacze + w sterownikach mozna ustawic co 100 dpi>200>300 az do 3200 

Mam tez kinzu v3 od 2 tygodni sterowniki dpi ma co 250>500 az do 2k cpi 4k dcpi troche lipnie mi sie gra moze dlatego ze ta myszka wymaga podkładke

Moim zdaniem kinzu v3 dupy nie urywa lepiej mi sie gra na myszcze za 70 zl niz za 200 zl moze dlatego ze na blody gralem przez 2 lata lepiej.A hejtarzy tych bloody pewnie nigdy ich w rece nie mieli a pisza :D 

Opublikowano

dalej masz tego kalaszka?.

Polecam blody v7 mam ja od 2 lat i nic sie nie dzieje ma metalowe slizgacze + w sterownikach mozna ustawic co 100 dpi>200>300 az do 3200 

Mam tez kinzu v3 od 2 tygodni sterowniki dpi ma co 250>500 az do 2k cpi 4k dcpi troche lipnie mi sie gra moze dlatego ze ta myszka wymaga podkładke

Moim zdaniem kinzu v3 dupy nie urywa lepiej mi sie gra na myszcze za 70 zl niz za 200 zl moze dlatego ze na blody gralem przez 2 lata lepiej.A hejtarzy tych bloody pewnie nigdy ich w rece nie mieli a pisza :D

No faktycznie, gubiący sie pixelart naprawdę jest warty polecenia.. Skoncz gadac glupoty.

@karol123742 nie . mam dmg

@Zeciarz. mogę linka kiedy i gdzie hejtowałem ?

A napisałem coś do ciebie? Nie, nie napisałem, a po za tym sam gadasz głupoty.

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą, źe mysz za 80zł, z beznadziejnym sensorem jest najlepsza. Z tych co podał autor najlepszy jest rival potem alcor następnie abbysus i kinzu. Kinzu ma a3050, sensor, który można dostać w a9 za 70zł.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A sam do niedawna hejtowales a9 pls xDD

Najlepszy sensor ma oczywiście rival, ale miłoby było jakbyś podał wielkość dłoni ( odchyl na maxa kciuk w lewo i zmierz wysokość od czubka kciuka do wysokości środkowego palca) jak i grip.

Palm Grip i FingerTip (na zmianę), a odległość to jakieś 15 cm

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Palm Grip i FingerTip (na zmianę), a odległość to jakieś 15,5 cm

Rival będzie duży, ale nie za duży. Wziąłbym na twoim miejsu rivala, gripy pasują.

Opublikowano

@Oski0202 

Grałem na tym "czymś" zwanym 

SteelSeries KINZUV3  i

SteelSeries Rival

i nie wiem czy bym zaliczył je nawet do moich top5 najlepszych myszek 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...